11 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2018

Givenchy Gloss Interdit Vinyl: Για λαμπερά χείλη με ζωντανό χρώμα και απόλυτα άνετα

Της Γεωργίας Γεωργίου

shareit!

Σε 12 αποχρώσεις που θα κάνουν τα χείλη σας να λάμπουν με στιλ

 

#1 RALLY THE BEAUTY SQUAD

Ενωθείτε με τον κύκλο του Givenchy. Kωδικός: Interdit… που στα Γαλλικά σημαίνει "απαγορευμένο" - τι καλύτερο όνομα για μια συλλογή που παραβιάζει φανερά τους κανόνες του μακιγιάζ;

Από τότε που λανσαρίστηκε κάτω από την καλλιτεχνική  διεύθυνση του Nicolas Degennes, η συλλογή Interdit έχει ρυθμίσει το τέμπο για τις εθισμένες στην ομορφιά με ένα μοναδικό σύνολο προϊόντων.

Εμπλουτισμένο με πνεύμα "Couture Streetwear", προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες δημιουργικότητας... όπου η καινοτομία και η ασέβεια είναι κυρίαρχες αρετές. Κάτω από την ετικέτα Interdit τίποτα δεν είναι συμβατικό ή προβλέψιμο - κάθε προϊόν είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί σε κάποιο απροσδόκητο φως.

Πρώτα υπήρχε το Rouge Interdit Vinyl, το κραγιόν που οδηγεί τη λάμψη σε νέα ύψη, μετά ήρθε το Rouge Interdit με τις λαμπρές αποχρώσεις του και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε η Noir Interdit, η μάσκαρα με το κατά 90ο λυγισμένο βουρτσάκι της... Και τώρα ο Nicolas Degennes εφηύρε ένα νέο προϊόν Interdit που είναι τόσο αυθάδικο και συνάμα φρέσκο. Το νέο θαύμα είναι το Gloss Interdit Vinyl και απευθύνεται στις γυναίκες που τα χείλη τους μιλάνε μόνο με τόλμη.

#2 GET YOUR RALLYING SYMBOL

Οι λάτρεις του οίκου Givenchy γνωρίζονται μεταξύ τους από ένα και μοναδικό γράμμα… το G. G για το Givenchy, G για το glossy, G για το glamour, G για το guilty… Το τελείωμα στο σφουγγαράκι του Gloss Interdit Vinyl έχει επεξεργαστεί κι έτσι απέκτησε μια εντελώς νέα εμφάνιση, δημιουργώντας μια στάμπα με το σχήμα του γράμματος G. Αυτό το μοναδικό πινελάκι εφαρμογής σχεδιάστηκε για να απορροφά περισσότερο προϊόν μέσω του διακριτικού γράμματος G για ομοιόμορφη εφαρμογή του χρώματος στα χείλη, χωρίς την παραμικρή δυσάρεστη αίσθηση τριβής. Γλιστράει σαν μαγεία... Παρουσιάζοντας τον νέο τρόπο εμφάνισης του Givenchy, που είναι ταυτόχρονα απλή και ακριβής, και καλύπτει τα χείλη με ένα πέρασμα.

#3 ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Το μυστικό της λαμπερής λάμψης και της ακραίας λαμπρότητας. Ουσιαστικά αισθησιακό. Συστατικά της επόμενης γενιάς βρίσκονται στην καρδιά της μοναδικής φόρμουλας του Gloss Interdit Vinyl: ένα τζελ με πολυμερή σχηματίζουν μια εξαιρετικά γυαλιστερή μεμβράνη και επιτρέπει στα ορατά σωματίδια να διαχέονται ομοιόμορφα, ενώ το έλαιο από μαύρο τριαντάφυλλο- το βασικό συστατικό όλων των προϊόντων της σειράς Interdit- διατηρεί τα χείλη άνετα, απαλά και εύκαμπτα. Ένα αποτέλεσμα "φυσικού όγκου" βελτιστοποιεί την επιρροή του χρώματος και τη λαμπερή εμφάνιση. Επιπλέον, η φόρμουλα περιέχει είτε μικροϊονισμένες χρωστικές ουσίες είτε εξαιρετικά ανακλαστικούς κρυστάλλους που βοηθούν στην εμφάνιση της καθαρότητας, του βάθους και της ακτινοβολίας των διαφόρων αποχρώσεων. 

Αποτέλεσμα; Τα χείλη λάμπουν με ζωντανό χρώμα και, ακόμα καλύτερα, αισθάνονται απόλυτα άνετα.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com