Ο οίκος Elizabeth Arden αλλάζει τον κόσμο με ένα κραγιόν κάθε φορά


Ο οίκος Elizabeth Arden αλλάζει τον κόσμο με ένα κραγιόν κάθε φορά

100% των εσόδων θα διατεθούν στον Διεθνή Οργανισμό UN Women

100% των εσόδων από το περιορισμένης έκδοσης κραγιόν March On θα διατεθούν στον Διεθνή Οργανισμό UN Women για την υποστήριξη και την προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών και των μικρών κοριτσιών σε όλο τον κόσμο.

Το 1912 η Elizabeth Arden παρέλασε στη Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, προσφέροντας κόκκινα κραγιόν στις σουφραζέτες ως σύμβολο αλληλεγγύης. Από τότε το κόκκινο κραγιόν έγινε το σύμβολο του γυναικείου κινήματος και παραμένει ως σήμερα τι έμβλημα της γυναικείας δύναμης.

Σήμερα, συνεχίζουμε τη κληρονομιά της ατρόμητης ιδρύτριας μας υποστηρίζοντας τις γυναίκες μέσω της καμπάνιας March On, μιας εκστρατείας που σχεδιάστηκε για να γιορτάσει τα επιτεύγματα των γυναικών, να ενθαρρύνει τις γυναίκες να υποστηρίζουν η μια την άλλη και να συνεισφέρουν οικονομική ενίσχυση στον Οργανισμό UN Women για την υποστήριξη και την προώθηση των γυναικείων θεμάτων παγκοσμίως.

Μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε ενεργά στο σκοπό αυτό, αγοράζοντας το περιορισμένης έκδοσης κραγιόν March On και δωρίζοντας το σε μια γυναίκα που σας εμπνέει.

Η τιμή πώλησης του κραγιόν περιορισμένης έκδοσης March On της Elizabeth Arden είναι €29.00 και μπορείτε να το βρείτε στα counter της Elizabeth Arden στα πολυκαταστήματα Debenhams σε όλες τις πόλεις.

Tags Elizabeth Arden, elizabeth arden March On, beauty, LIPSTICK, λιπ στικ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3159 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3111 s // Total time: 2.6269 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X