Ξέσπασε σε δάκρυα η Ελένη Χατζίδου on air – Το άγνωστο περιστατικό στην Κύπρο λίγες ημέρες πριν μπει στο "Survivor" [βίντεο]


Ξέσπασε σε δάκρυα η Ελένη Χατζίδου on air – Το άγνωστο περιστατικό στην Κύπρο λίγες ημέρες πριν μπει στο "Survivor" [βίντεο]

“Δεν το έχω πει ούτε στους γονείς μου”

Η Ελένη Χατζίδου, μετά την αποχώρησή της από το “Survivor 2”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και την επιστροφή της στην Ελλάδα, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Μαρτίου, καλεσμένη στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα”, όπως είθισται για τους παίκτες που αποχωρούν.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια της ομάδας των “Διασήμων”, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας στη Ντορέττα Παπαδημητρίου, πως λίγο πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης, πάθαινε κρίσεις πανικού επί πέντε ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου μετά την αποχώρησή της από το "Survivor 2"

“Πριν μπω μέσα επί πέντε ημέρες πάθαινα κρίσεις πανικού… Το τελευταίο live που είχα στην Κύπρο, ήμουνα μιάμιση ώρα στην ιδιωτική κλινική, που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν αυτά…”, είπε χαρακτηριστικά η Χατζίδου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweeklygr:

Tags Ελένη Χατζίδου, survivor 2, showbiz κύπρος, gossip, survivor πανοραμα, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5359 s (227 Queries.) // Parse time: 1.0092 s // Total time: 3.5451 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X