3 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να κρατήσετε τη σεξουαλική σας ζωή στα ύψη!


3 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να κρατήσετε τη σεξουαλική σας ζωή στα ύψη!

Διαβάστε αναλυτικά

Η σεξουαλική ζωή των ζευγαριών ενίοτε αποτελεί ένα θέμα συζήτησης σε παρέες και κυρίως ανάμεσα στις γυναίκες.

Πιο κάτω θα μάθετε τρεις κανόνες για να μπορέσετε να προστατευθείτε από τις αρνητικές σκέψεις και κυρίως να προστατεύσετε την ερωτική σας ζωή.

Εμπιστευθείτε - αλλά μην προσθέτετε

Όταν μία φίλη παραπονιέται για το πόσο ενοχλητικός είναι ο σύζυγός της, μην προβείτε σε λεπτομέρειες για τα αρνητικά του δικού σας συντρόφου. Αντ 'αυτού, μιλήστε για το πως θα μπορούσατε να βελτιώσετε τη δυναμική σας, λέει ο θεραπευτής Ian Kerner, Ph.D. Διαφορετικά, θα βρεθείτε να προωθήσετε τη χειρότερη αφήγηση σχετικά με τη σχέση σας.

Κρατήστε τα στατιστικά σας στον εαυτό σας

Η καλύτερή σας φίλη και ο σύντροφός της κάνουν σεξ μία φορά το μήνα και είναι ωραία με αυτό. Αλλά δεν υπάρχει «κανονική» συχνότητα, και η δική σας μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη - καμία ντροπή σε αυτό! Δεν χρειάζεται να είσαι ευτυχισμένος σε αυτές τις συνομιλίες, αλλά το παιχνίδι σύγκρισης μπορεί να βλάψει όλους τους εμπλεκόμενους.

Περάστε χρόνο γύρω από χαρούμενα ζευγάρια

Να προσπαθήσετε να περιτριγυρίζεστε από ζευγάρια που φαίνονται να αγαπούν το ένα το άλλο και να έχουν ακόμα μια σπίθα. Με αυτόν τον τρόπο, οποιοδήποτε αποτέλεσμα τριβής θα είναι μια θετική δύναμη για τον δικό σας δεσμό.

Tags ζευγαρια, σεξ, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1732 s (229 Queries.) // Parse time: 1.1282 s // Total time: 4.3014 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X