Στο σπίτι της Ουρανίας Χατζημιχαήλ


Στο σπίτι της Ουρανίας Χατζημιχαήλ

Δείτε τις εικόνες

Η marketing & events manager του Skinny Fox, Ουρανία Χατζηµιχαήλ, υποδέχτηκε την Madame Figaro στο υπέροχο διαµέρισµά της στη Λευκωσία, και μιλά στην Τάνια Νεοκλέους για την πιο πολυσυζητημένη άφιξη της πόλης

"Το να λες σε µια γυναίκα που περνά τις περισσότερες ώρες της σε ένα εστιατόριο ότι θέλεις να κλείσετε µία συνέντευξη και φωτογράφιση στο σπίτι της Παρασκευή µεσηµέρι είναι σαν να ζητάς από µία influencer να µην ποστάρει καµία selfie για µία ολόκληρη ηµέρα. Αυτό της λέω, όταν τελικά φτάνουµε µε την οµάδα φωτογράφισης στο διαµέρισµά της, και ξεσπάµε στα γέλια, ήδη από το πρώτο πεντάλεπτο της συνάντησής µας" γράφει η Τάνια Νεοκλέους. "Στη διάρκεια αυτής της φιλοξενίας, που γνωρίζω καλά ότι τη βγάζει εκτός προγράµµατος, την ευχάριστη κουβέντα µας διακόπτει συχνά ο ήχος του κινητού της από κλήσεις και µηνύµατα για µια κράτηση στο Skinny Fox. Η ίδια απτόητη και χωρίς να µεταφέρει την παραµικρή ένταση από το άγχος των υποχρεώσεών της, βάζει µουσική και δείχνει να απολαµβάνει ιδιαίτερα τη διαδικασία της φωτογράφισης. Αυτή πιθανότατα είναι και η εξήγηση του πώς το µαγαζί, που έφτιαξαν µαζί µε τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Ταλάσιη, από την πρώτη κιόλας στιγµή λειτουργίας του το 2016 κατάφερε να γίνει talk of the town σε µια αντικειµενικά δύσκολη οικονοµική περίοδο". "Η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε κάνεις προϋποθέτει ρίσκο, διότι δεν µπορείς να ξέρεις από πριν τι θα συµβεί και αν αυτό που κάνεις τελικά θα αρέσει στον κόσµο. Για το συγκεκριµένο πρότζεκτ, τόσο εγώ όσο και ο Κωνσταντίνος είχαµε µια απίστευτα θετική σκέψη και θέλαµε πραγµατικά να πάει καλά". Έτσι και έγινε, της απαντά η δημοσιογράφος, αφού το µαγαζί όχι απλώς αγαπήθηκε από τον κόσµο της Λευκωσίας, αλλά µάλιστα πήρε και το βραβείο της Καλύτερης Νέας Άφιξης στα Time Out Eating Awards 2017. "Ο κόσµος θέλει, όταν βγαίνει έξω, να περνά ωραία, να εξυπηρετείται σωστά και να απολαµβάνει καλό φαγητό σε µια όµορφη ατµόσφαιρα. Οι Κύπριοι έχουν υψηλές απαιτήσεις και γνώσεις, λόγω του ότι αρκετοί ταξιδεύουν συχνά".

A WOMAN IN LOVE
Το να δουλεύει µε τον σύντροφό της, δεν πρέπει να είναι µια απλή υπόθεση, της λέω καθώς µου βάζει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. "Αρχικά δεν ήταν αυτός ο σκοπός, αφού και εγώ στο παρελθόν καταπιανόµουν µε άλλες δουλειές", µου λέει και συµπληρώνει ότι "στην πορεία προέκυψε να δουλεύουµε µαζί. Αυτό σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγµα στον κόσµο και πολλές φορές µας προκαλεί εντάσεις και τσακωµούς, όµως µε τον καιρό βρίσκουµε τη φόρµουλα να το βελτιώνουµε". Και µετά τι, τη ρωτώ. Με ποιους τρόπους διασκεδάζουν, όταν δεν βρίσκονται στο µαγαζί; "∆ύσκολο και σπάνιο να βγούµε κάπου αλλού. Τις ελάχιστες φορές που τυχαίνει να λείπουµε από τη δουλειά, συνήθως προτιµούµε να µένουµε στο σπίτι, να καθόµαστε στον καναπέ µας µε ένα ποτήρι κρασί και να λέµε τα νέα µας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρεθούµε λίγο µόνοι µας αλλά και να ξεκουραστούµε". Οι αντιθέσεις που έχουν ως προσωπικότητες είναι, µου λέει, αυτό το οποίο τους κρατά συνέχεια το ενδιαφέρον µέσα στη σχέση. "Ο Κωνσταντίνος αν και απίστευτα κοινωνικός και αγαπητός στον κόσµο, στην προσωπική του ζωή είναι πολύ πιο χαµηλών τόνων, σε σχέση µε µένα. Εγώ είµαι εκείνη που θέλω συνέχεια να κάνω πράγµατα, να πηγαίνουµε διακοπές, ταξίδια και να είµαι συνέχεια σε εγρήγορση. Νοµίζω ότι αυτό αρέσει και σε εκείνον, διότι αναζωογονεί συνεχώς τη σχέση µας".  Γνωρίζοντας την τεράστια αδυναµία που έχει στον σύντροφό της, το αµέσως επόµενό µου ερώτηµα είναι κατά πόσο θα ήθελε να φτιάξουν µαζί τη δική τους οικογένεια. "Θα ήθελα», µου απαντά, «αλλά σε αυτή τη φάση δεν νιώθω ότι µου λείπει κάτι, διότι µε τον Κωνσταντίνο περνούµε πολύ όµορφα µαζί".

COLORFUL LIVING
"Λατρεύω να ταξιδεύω" µου λέει µε τη χαρά ενός µικρού παιδιού. "Το Λονδίνο είναι ο αγαπηµένος προορισµός τόσο εµένα όσο και του Κωνσταντίνου, διότι πιστεύουµε και οι δύο ότι υπάρχουν πολλά καινούρια πράγµατα κάθε φορά για να ανακαλύψουµε. Μου αρέσει αυτή η πολυκοσµία και η έντονη ζωή που δυστυχώς δεν υπάρχει εδώ". Καθισµένες στο σαλόνι της και µε την ώρα να έχει περάσει αρκετά, η ίδια αποφασίζει να ανεβάσει λιγάκι τους (µουσικούς) τόνους. "Η µουσική προσφέρει πολλά συναισθήµατα στους ανθρώπους. ∆εν µπορώ να ξεκινώ τη µέρα µου χωρίς να βάλω ένα ευχάριστο κοµµάτι. Υπάρχουν βέβαια και οι ώρες που έχω ανάγκη να ακούσω µια Adele, όταν είµαι στα κάτω µου". Ένας εντελώς συναισθηµατικός χαρακτήρας, παραδέχεται πως µε τα χρόνια έχει αλλάξει προτεραιότητες. "Μεγαλώνοντας προσπαθώ να µην κρατώ πράγµατα µέσα µου και να είµαι λίγο πιο χαλαρή και πιο ήρεµη», µου λέει και συµπληρώνει ότι «αυτήν την αλλαγή στον χαρακτήρα µου, την έχω παρατηρήσει και στον τρόπο µε τον οποίο επιλέγω να ντύνοµαι τα τελευταία χρόνια". Της ζητώ να µου το εξηγήσει. "Πλέον έχω γίνει φαν του mix and match, ενώ άρχισα να αποφεύγω τα σκούρα χρώµατα. Αγαπώ τα φλοράλ, τα print και οτιδήποτε έχει ζωντάνια. Τα χρώµατα δίνουν χαρακτήρα στο στυλ και εγώ γενικά προσπαθώ να ζω όσο το δυνατόν πιο έντονα και µε χαρά την κάθε στιγµή". Ζωντανή και γεµάτη ενέργεια σε όλα της, είναι µια γυναίκα που χαίρεται να ζει στην εποχή της. "Μου αρέσει να ακολουθώ τη µόδα και είµαι µεγάλη φαν των social media, διότι σε βοηθούν στο να εξελίσσεσαι και να συµβαδίζεις µε την εποχή σου. ∆εν µπορώ µε τίποτα να είµαι µονότονη ως άνθρωπος, θέλω συνέχεια να ανανεώνοµαι. Αυτό σηµαίνει ότι είτε θα κάνω µια ανακαίνιση στο σπίτι, είτε θα δω µια φωτογραφία στο instagram και θα εµπνευστώ για τη µόδα. Η ζωή είναι τόσο γρήγορη που αν δεν θέλεις να µένεις στάσιµος, πρέπει να τρέχεις µαζί της και να παρακολουθείς το τι γίνεται". Βλέποντάς τη να παθιάζεται, αναρωτιέµαι ποιο είναι το δικό της κίνητρο να ζει µε ένταση. "Έλα ντε;" µου απαντά γελώντας. "Θα ήθελα πάρα πολύ κάποια στιγµή να κατεβάσω λίγο τους τόνους, όµως αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω από παιδί και το οποίο ενισχύθηκε όταν πριν από τρία χρόνια έχασα τη µητέρα µου. Ο θάνατός της ήταν κάτι που µου στοίχισε απίστευτα και µε έκανε να καταλάβω το πώς από τη µια στιγµή στην άλλη µπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω. Όταν χάνεις τον άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή, το µόνο που θέλεις µετά είναι να ζήσεις πράγµατα σε ακόµα µεγαλύτερο βαθµό". Λίγο πριν την αποχαιρετήσω, της ζητώ να µου πει καταληκτικά τη δική της φιλοσοφία στη ζωή. "Να ζω την κάθε µου µέρα όσο πιο έντονα γίνεται, µε πολύ πάθος και αγάπη" µου λέει και κάπου εκεί της λέω ότι νιώθω απίστευτα ευτυχής για τη συνάντησή µας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΑΡΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ / STYLING: ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΤΖΑΠΑΣΙΗ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑ / ΜΑΛΛΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΓΚΑΣ
KAGAS HAIR STYLISTS

Tags Ουρανία Χατζημιχαήλ, διασημοι, Σπιτι, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2409 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3818 s // Total time: 2.6227 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X