Τι μας λέει η Ramona Filip από το Παρίσι μετά την παρουσιάση της συλλογής της στο Paris Fashion Week


Τι μας λέει η Ramona Filip από το Παρίσι μετά την παρουσιάση της συλλογής της στο Paris Fashion Week

Η ίδια καταχειροκροτήθηκε σε ένα κατάμεστο Palais de Béhague

Στο κατάμεστο και επιβλητικό Palais de Béhague στο Παρίσι, η σχεδιάστρια μόδας Ramona Filip παρουσίασε την πρώτη της συλλογή στο διεθνές κοινό, την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της πόλης.

Ο χώρος του Palais de Béhague, ένα υπερπολυτελές αρχιτεκτονικό αριστούργημα του 19ου αιώνα, το οποίο ανήκει στην Πρεσβεία της Ρουμανίας στο Παρίσι, υπήρξε πάντοτε μια από της αγαπημένες επιλογές σχεδιαστών μόδας, όπως ο Jean Paul Gaultier, για να παρουσιάσουν τις συλλογές τους. Αυτή τη φορά, με πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ρουμανίας και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Σχεδιαστών Μόδας της Ρουμανίας, το παλάτι ανοίξε τις πύλες του για να παρουσιάσει τις συλλογές μερικών καταξιωμένων Ρουμάνων σχεδιαστών μόδας, μεταξύ των οποίων και η Ramona Filip.

Το εγχείρημα αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τη σχεδιάστρια μόδας, η οποία πρώτη φορά παρουσιάζει τη δουλεία της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, με ένα μικρό δείγμα από τη συλλογή της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018. Η νέα συλλογή Ramon Filip απαρτίζεται από βραδινές δημιουργίες με κύριο χαρακτηριστικό τη διαχρονική κομψότητα. Φορέματα και jumpsuits με γεωμετρικούς όγκους, παστέλ αποχρώσεις και θηλυκές λεπτομέρειες έκλεψαν τις εντυπώσεις του κοινού, που καταχειροκρότησε την παρέλαση των μοντέλων και την ίδια τη σχεδιάστρια με το τέλος της επίδειξης.

Η ίδια δηλώνει, "Είμαι πανευτυχής για αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και παρουσιάζω τη συλλογή μου μπροστά σε ένα διεθνές κοινό, το οποίο αγκάλιασε τη δουλειά μου με την πρώτη ματιά. Τα συναισθήματα μου δεν περιγράφονται! Άκουσα το καλύτερα σχόλια, απόλαυσα το χειροκρότημα και θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους διοργανωτές, όσο και στους φίλους και την οικογένειά μου που ήταν κοντά μου, έστω και από απόσταση, σε όλη αυτή τη διαδρομή. Επιστρέφω σπίτι γεμάτη και πραγματικά ευγνώμων για την εμπειρία".

Πληροφορίες: της: 99492678, e-mail: info@ramonfilip.com, www.RamonFilip-Shop.com
facebook.com/RamonFilipFashion, instagram.com/ramonfilip
twitter.com/ramonfilip, pinterest.com/ramonafilip

Tags RAMON FILIP, παρίσι, PARIS FASHION WEEK


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1850 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3870 s // Total time: 2.5720 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X