Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη


Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη

Τι λέει η ίδια…

Μεγάλο θέμα έχει γίνει η είδηση της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού καθώς αρχικά φήμες την ήθελαν έγκυο ενώ λίγες μέρες αργότερα ο σύντροφός της, Βασίλης Κικίλιας έσπευσε να το διαψεύσει την είδηση μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης: Και όμως η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος και αυτή είναι η απόδειξη

Η ίδια παρουσιάστρια, λίγες μέρες αργότερα αποκάλυψε και πάλι μέσα από την εκπομπή της πως… "Το Σάββατο ήμουν σε ένα κάλεσμα. Και μια φίλη μου, μού είπε να ξέρεις ότι είναι έγκυος η Τζένη και να ξέρεις δεν το λένε ακόμη, γιατί είναι νωρίς. Είχε δει ότι το διαψεύσαμε γιατί με είχε πάρει τηλέφωνο ο ίδιος ο Βασίλης. Κι αν ισχύει, προφανώς είναι σε ένα διάστημα, το οποίο θέλουν να το προστατεύσουν… Δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει. Γιατί σου λέω μια φίλη μου, μού είπε ότι είναι σίγουρο".

Διαβάστε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού: Είναι έγκυος;

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό 'DownTown' διέψευσε κατηγορηματικά τα παραπάνω δημοσιεύματα. "Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Το ορκίζομαι. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να πω γι’ αυτό το θέμα, το άκουσα και εγώ. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Δεν είμαι έγκυος, τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή που μιλάμε", είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Tags τζενη μπαλατσινου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8743 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4090 s // Total time: 3.2833 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X