Δείτε το νέο σύντροφο της Πατρίτσιας Μίλικ Περιστέρη


Δείτε το νέο σύντροφο της Πατρίτσιας Μίλικ Περιστέρη

Δεν προλάβαμε να μάθουμε τον χωρισμό και έχει ήδη νέα σχέση

Η ηθοποιός και blogger εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον Φίλιππος Παπασπύρου των ομώνυμων ιστορικών ζαχαροπλαστείων στην Ελλάδα.  Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη γνωρόστηκε με τον Φίλιππο Παπασπύρου σε κάποιο από τα ταξίδια της για Ελλάδα από τη Ζυρίχη που μένει μόνιμα. Λέγεται ότι το επίμονο φλερτ του κατάφερε τελικά να μετατρέψει εκείνη την πρώτη γνωριμία σε μια τρυφερή ερωτική σχέση, την οποία μάλιστα φρόντισαν να κρατήσουν επί μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη έρχεται όλο και πιο τακτικά στην Ελλάδα, έστω κι αν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις επιβάλλουν την παρουσία της στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Επώνυμη Ελληνίδα επιβεβαιώνει πρώτη φορά τον χωρισμό της!

Δεν έχει κρύψει εξάλλου ότι η δημιουργία ενός fashion brand είναι στα άμεσα σχέδια της . Λέγεται ότι σκοπεύει να λανσάρει  τη νέα εταιρεία της στη διεθνή αγορά με μια κολεξιόν πουκαμίσων. Φιλικοί της κύκλοι αναφέρουν ότι το όλο project έχει καθυστερήσει λόγω του ότι ξαφνικά θέλησε να επανασχεδιάσει το λογότυπο, ενώ κάποιοι προσθέτουν ότι και οι αναταράξεις στην προσωπική της ζωή δεν βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν εγκαίρως όλα όσα ήταν απαραίτητα για να δούμε τα σχέδια τη στα ράφια των καταστημάτων.

Έτσι, ο μοναχικός βίος έλαβε τέλος για την επίδοξη επιχειρηματία που στα μάτια του pastry chef βρήκε τον νέο της αγαπημένο. Άλλωστε, και ο Γιώργος Παπακώστας, πρώην σύντροφος της ηθοποιού και blogger έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. 

Πηγή: Θέμα People

Tags Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, νεα σχεση, Φίλιππος Παπασπύρου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3742 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3971 s // Total time: 2.7713 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X