Οι νέες προτάσεις του Diego Dalla Palma για βάση στο μακιγιάζ


Οι νέες προτάσεις του Diego Dalla Palma για βάση στο μακιγιάζ

Eμπνευσμένες από το σοφιστικέ και oriental look της Geisha

Οι νέες προτάσεις του Diego Dalla Palma για βάση στο μακιγιάζ είναι εμπνευσμένες από το σοφιστικέ και oriental look της Geisha: λευκό, αψεγάδιαστο, πορσελάνινο δέρμα.

Οι δύο νέοι σύμμαχοι του Diego Dalla Palma είναι:

Geisha Lift – Lifting Effect Cream Foundation
Με την κρεμώδης υφή του, εφαρμόζεται εύκολα στο πρόσωπο και δημιουργεί την τέλεια βάση επιτρέποντας το εφέ ενός πορσελάνινου δέρματος. Η κάλυψη του είναι μέτρια, μειώνει τις ατέλειες και τις κηλίδες στο δέρμα καθώς χαρίζει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Η πρωτοποριακή φόρμουλα του Geisha Lift - Lifting Effect Cream Foundation εμπλουτίζεται από ισχυρά ενεργά συστατικά που εξασφαλίζουν την απόδοση του: λευκό εκχύλισμα παιωνίας - "Βασίλισσα των λουλουδιών" αγαπημένη των αυτοκρατόρων της Ανατολής και σύμβολο της απόλυτης ομορφιάς - χαρίζει στο δέρμα ομοιομορφία, μειώνει τις κοκκινίλες και τα σημάδια γήρανσης.

In-tense σύμπλεξη - εξάγεται από τα μπουμπούκια spilanthes acmella - αναδιοργανώνει τις δέσμες κολλαγόνου που κατασκευάζουν τον σκελετό για άμεσο εξομαλυντικό αποτέλεσμα και ένα δέρμα που φαίνεται πιο ομαλό, αναζωογονημένο και τονωμένο.


 

Makeup Studio Angel Glow Loose Powder – Illuminating Loose Face Powder
Τα φυσικά και μεταλλικά συστατικά δημιουργούν ένα αίσθημα εξαιρετικής ελαφρότητας και ενυδάτωσης. Το νέο Loose Powder, απαλλάσσει την γυαλάδα και δίνει άμεση λάμψη στο πρόσωπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε βάση Diego dalla Palma. Ένα universal χρώμα για την ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς του κάθε προσώπου!

Tags DIEGO DALLA PALMA, Diego Dalla Palma Geisha Lift – Lifting Effect Cream Foundation, Diego Dalla Palma Makeup Studio Angel Glow Loose Powder – Illuminating Loose Face Powder, POWDER, FOUNDATION, beauty, face, Ομορφια, πούδρα, φον ντε τεν


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5258 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3473 s // Total time: 2.8731 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X