Κάνε τις αγορές σου με ένα tweet


Κάνε τις αγορές σου με ένα tweet

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Σε μια νέα και πρωτοποριακή λειτουργία προχώρησε το Twitter σε συνεργασία με την American Express. Τώρα, θα μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου, τόσο γρήγορα και εύκολα, μέχρι να πεις… tweet!

Η γνωστή εταιρεία, δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, να επωφελούνται των προσφορών που θα ανακοινώνει, αλλά και να εξαργυρώνουν και όλες τις άλλες αγορές τους, με τη χρήση μόνο ενός hashtag.

Η επικεφαλής της ψηφιακής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο εταιρείες, Λέσλι Μπέρλαντ, δηλώνει πως πλέον, πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους κατά πολύ τους χρήστες των ψηφιακών κοινοτήτων, αλλά και τη «δύναμη» του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εκείνοι, λοιπόν, που έχουν κάρτα της American Express, θα μπορούν να συγχρονίσουν τους λογαριασμούς του Twitter τους με σελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Amazon, τη Donna Karan αλλά και με Xbox 360, ώστε να μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους, γρήγορα και εύκολα. Επίσης, εταιρείες, όπως η Sony και η Microsoft, προσφέρουν εκπτώσεις στους χρήστες, ώστε να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο.

Συγκεκριμένα, ήδη οι προσφορές έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αφού πλέον, με τη χρήση του hashtag #BuyAmexGiftCard25 μπορεί κανείς να αγοράσει μια δωρο-επιταγή αξίας 25 ευρώ, μόνο με 15.

Συνδέσου και καλά ψώνια!

Tags αγορές, πιστωτικη καρτα, twitter


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5531 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3683 s // Total time: 2.9214 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X