Και όμως η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος και αυτή είναι η απόδειξη


Και όμως η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος και αυτή είναι η απόδειξη

Ποια το αποκάλυψε

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στη σημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο δημοσιογράφος είπε ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και για το λόγο αυτό μετακομίζουν στην πιο ακριβή περιοχή της Αθήνας!

Το ζευγάρι κουράστηκε να μοιράζεται τις αποστάσεις και επισφραγίζουν τη σχέση τους, που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, σε έναν ιστορικό δρόμο σε περιοχή της Αθήνας. Με αφορμή αυτό αλλά και την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Τζένης, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Παραπολιτικών", η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της έκανε μια αποκάλυψη!

Διαβάστε επίσης: Πέτρος Κωστόπουλος: Μιλά για το διαζύγιο με τη Τζένη Μπαλατσινού και κάνει την αποκάλυψη που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα είπε: "Το Σάββατο ήμουν σε ένα κάλεσμα. Και μια φίλη μου, μού είπε να ξέρεις ότι είναι έγκυος η Τζένη και να ξέρεις δεν το λένε ακόμη, γιατί είναι νωρίς. Είχε δει ότι το διαψεύσαμε γιατί με είχε πάρει τηλέφωνο ο ίδιος ο Βασίλης. Κι αν ισχύει, προφανώς είναι σε ένα διάστημα, το οποίο θέλουν να το προστατεύσουν… Δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει. Γιατί σου λέω μια φίλη μου, μού είπε ότι είναι σίγουρο"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το βίντεο του youweekly.gr: 

Tags τζενη μπαλατσινου, εγκυος, διασημοι, βασιλης κικιλιας, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1441 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3782 s // Total time: 2.5223 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X