Όλα όσα θα δούμε τον Μάρτιο στο Ριάλτο


Όλα όσα θα δούμε τον Μάρτιο στο Ριάλτο

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα υποδέχεται την Άνοιξη το θέατρο της Λεμεσού 

Το Θέατρο Ριάλτο υποδέχεται τον πρώτο μήνα της Άνοιξης τον Μάρτιο, με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο θέατρο, μουσική, χορό και πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

18η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου
2, 3, 4* Παρ, Σ  20:30 & Κ 11:00*
Επτά παραστάσεις καταξιωμένων αλλά και αναδυόμενων χορογράφων συνιστούν, μαζί με τις παράλληλες εκδηλώσεις, τη μεγάλη γιορτή του σύγχρονου χορού στην Κύπρο. Θα παρουσιαστούν δουλειές των χορογράφων Παναγιώτη Τοφή, Αλεξίας Νικολάου (Transfiguration), Sevim Akpinar, Λίας Χαράκη (.pelma. Lia.Haraki), Julia Brendle, Φούλης Στυλιανίδου και Ρούλας Κλεοβούλου (Χοροθέατρο Ομάδα Πέντε) καθώς και έργα των Έλενας Αντωνίου, Αριάνας Μαρκουλίδου, Εύης Δημητρίου, ένα βίντεο της Μαρίας Κασάπη και μια εγκατάσταση των Λία Χαράκη και Χριστόδουλου Παναγιώτου.
*11:00 Brunch / Συζήτηση @Στέγη Χορού Λεμεσού.
Διοργάνωση: Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και Θέατρο Ριάλτο €5

Άμλετ
6 Τρ 20:30 (217’)
NT LIVE
Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΝΤ Live, η κορυφαία τραγωδία του Σαίξπηρ, Άμλετ, σε σκηνοθεσία Lyndsey Turner, επιστρέφει στις αίθουσες με τον Benedict Cumberbatch στον ομώνυμο ρόλο. Αναμετάδοση από το National Theatre. Με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους €10 / 7

Οι Κονδυλοφόροι του Μαρκήσιου ντε Σαντ  
7 Τετ 20:30 (130’)
18+ On stage
ALPHA SQUARE
Στο βραβευμένο έργο Οι Κονδυλοφόροι του Doug Wright, παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες του δαιμόνιου Μαρκήσιου ντε Σαντ στο άσυλο Σαρεντόν, στο Παρίσι, το 1807. Με ένα εύγλωττο και μελοδραματικά κωμικό τρόπο, ο συγγραφέας εξετάζει πόσο μπορούν να διαφέρουν ερμηνείες της ηθικής, των πιστεύω και της εξουσίας. Μετάφραση/σκηνοθεσία: Ανδρέας Αραούζου.
Ηθοποιοί: Φώτης Αποστολίδης, Βαρνάβας Κυριαζής, Βασίλης Χαραλάμπους, Άννα Γιαγκιώζη, Στυλιάνα Ιωάννου και Φώτης Καράλης. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

 

Tags Μάρτιος, Θεατρο, παρασταση, go out, διασκεδαση, Ριάλτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4086 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3580 s // Total time: 2.7666 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X