23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Δέκα χρόνια "Οk!". Εσύ είσαι "Οk";

shareit!

Ο διαγωνισμός και τα δώρα που κερδίζουν όσοι συμμετέχουν

Μια επετειακή συλλεκτική έκδοση με όλα όσα έζησε στο πέρασμα των δέκα πιο δημιουργικών χρόνων εκδίδει το περιοδικό "ΟΚ!".  Συγκεκριμένα ήταν 2 Μαρτίου 2008 όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην κυπριακή αγορά το απόλυτο lifestyle περιοδικό της Κύπρου. Μια ιδέα που υλοποιήθηκε από τον πρωτοπόρο Άντη Χατζηκωστή, τον άνθρωπο που αποτελεί για φάρο και έμπνευση ακόμη για την ομάδα του περιοδικού.

Φυσικά το "ΟΚ!" Βρίσκεται πάντα σε συνεργασία με το "ΟΚ!" Μεγάλης Βρετανίας, Αμερικής, Αυστραλίας αλλά και το "ΟΚ!" Ελλάδος και μοιράζονται τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά, των celebrities, του lifestyle, της ομορφιάς, του ευ ζην, της μόδας και όλων όσων ενδιαφέρουν τον σύγχρονο Κύπριο αναγνώστη.
Ενημερωτικά, το "ΟΚ!" είναι ένας διεθνής τίτλος που φτάνει σε 6,3 εκατομμύρια ανθρώπους! Δημιουργώντας ουσιαστικά μια μεγάλη κοινότητα, αυτών που απολαμβάνουν να βρίσκονται αλλά και να διαβάζουν τις σελίδες του "ΟΚ!" Συνεπώς, και το "ΟΚ!" Κύπρου αποτελεί μέρος αυτής της διεθνούς επιτυχίας, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στον εκπληκτικό αυτό αριθμό.
Άλλωστε, τον Ιανουάριο 2018 το "ΟΚ!" σημείωσε μέση εβδομαδιαία αναγνωσιμότητα 91,975  αναγνώστες. 

Στην έκδοση που κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου 2018 γιορτάζει τα δέκα χρόνια του με ένα τεύχος γεμάτο ανθρώπους που στήριξαν, που πρωτοεμφανίσθηκαν στις σελίδες του, με τις αποκλειστικότητές του και με μια άκρως εορταστική διάθεση!
Συγκεκριμένα:
• Συνάντησε ανθρώπους της showbiz, δημοσιογραφίας, θεάτρου, τηλεόρασης, που δίνουν τις ευχές τους ενώ κάνουν και τον δικό τους απολογισμό για τα 10 χρόνια που πέρασαν.
• Θυμίζει τις αποκλειστικότητες σε Κύπρο και εξωτερικό
• Διαλέγει τα αγαπημένα key items στη μόδα για την τελευταία δεκαετία
• Αλλά και τα προϊόντα ομορφιάς που υπάρχουν στο νεσεσέρ μας τα τελευταία 10 χρόνια.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΕΙΣΑΙ ΟΚ;
Το περιοδικό δίνει την ευκαιρία στις αναγνώστριές του να κερδίσουν υπέροχα δώρα ποστάροντας την γιορτινή τους selfie στο instagram με το #OK10xronia. Οι selfies με τα περισσότερα likes κερδίζουν τα εξής δώρα:
- 2 σετ καλλυντικών από την εταιρεία Stamatis
- 2 luxury σετ από προϊόντα αντι-γήρανσης της PHYTOMER από την εταιρεία Relia
- 1 σετ προϊόντων σώματος GUINOT από την εταιρεία Pomico
- 2 σίδερα μαλλιών, ghd V Gold Classic Styler, από την εταιρεία A.J. Vouros Ltd
- 1 γυναικείο μπουρνούζι Guy Laroche
- 1 σετ καλλυντικών Max Factor

Ο διαγωνισμός αυτός θα διαρκέσει από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 11 Μαρτίου 2018.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό τους στο Instagram.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com