21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Το σπαρακτικό μήνυμα επώνυμης Ελληνίδας για την απώλεια της φίλης της!

shareit!

Συγκινεί το διαδίκτυο!

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ελλάδας, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε θίασο πολύ γνωστού μιούζικαλ.

Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά, η οποία, πριν από ένα χρόνο, είπε το ύστατο αντίο σε μία πολύ καλή της φίλη και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ανάμνηση από εκείνη, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία τους.

Διαβάστε επίσης: Η Ευγενία Σαμαρά εμφανίστηκε με μονόπετρο και φούντωσε τις φήμες για κρυφό αρραβώνα!

“17/2/2018… Πριν ένα χρόνο δραπέτευσες από τη φυλακή του μυαλού σου και εμείς μείναμε εδώ προσπαθώντας να έρθουμε σε επαφή με αυτό το κενό που άφησε η απώλεια σου. Περάσαμε από πολλά στάδια και πλέον είμαι πεπεισμένη ότι κανείς μας δε θα είναι πια ο ίδιος. Και αν η ζωή είναι ένα συγκλονιστικό ταξίδι εκμάθησης , το ίδιο είναι και η απώλεια. Γιατί παρόλο που δεν είσαι εδώ, εγώ μαθαίνω από εσένα . Απέκτησα αυτή τη σχεδόν σπαρακτική αίσθηση του πόσο εφήμερη και πόσο πολύτιμη είναι η κάθε στιγμή και το κάθε πλάσμα, κι απ’ αυτό βλασταίνει μια βαθιά, καθαρή, απεριόριστη συμπόνια για όλα τα όντα. Απλά… μου λείπεις . Μου λείπουν οι συζητήσεις μας οι φιλοσοφικές , μου λείπουν οι πρόβες , τα γέλια , οι χοροί , τα ξενύχτια , οι ιστορίες που έλεγες , οι πρωινές μας λαιμαργίες, οι αλλαγές των μαλλιών σου , οι τρέλες μας , η αδιαφορία σου στο οτιδήποτε κοινωνικά αποδεκτό και τόσα άλλα. Μου λείπεις Ουράνια Ράνια μου. Η ψυχή μου θα πονά για πάντα. Σε αγαπώ”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com