Συγκινεί το τελευταίο αντίο της Ολίβιας Καττάμη για το θάνατο της μητέρας της!


Συγκινεί το τελευταίο αντίο της Ολίβιας Καττάμη για το θάνατο της μητέρας της!

Μάθετε πότε και που θα γίνει η κηδεία

Η είδηση του θανάτου της Λένιας Καττάμη που έγινε γνωστή χθες, 16 Φεβρουαρίου σκόρπισε θλίψη στους δικούς της ανθρώπους, στους φίλους, γνωστούς αλλά κυρίως στην οικογένειά της.

Η Λένια Καττάμη για χρόνια πάλευε με θάρρος την ανίατη ασθένεια και την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Νίκος Τορναρίτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σήμερα, η κόρη της Ολίβια Καττάμη συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους με τα λόγια που έγραψε για εκείνη στο facebook ενώ έκανε γνωστή την ημέρα που θα γίνει η κηδεία.

Διαβάστε το τελευταίο αντίο της Ολίβιας στην μητέρα της:

"Αγαπητοί μου φίλοι, χθες, στις 16 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή μετά από μια πολύχρονη και παλληκαρήσια μάχη για τη ζωή, η πολυαγαπημένη μου μητέρα, η κολλητή μου, το παρεάκι μου, το στήριγμά μου, η έμπνευσή μου και η υπερηφάνεια μου. Βαρύ το πένθος και το κενό αναντικατάστατο.

Μια γυναίκα που έζησε το θάνατο σε όλο της το μεγαλείο αφού έχασε 2 φορές σύζυγο, πατερά, αδελφό, μητέρα... Μια γυναίκα που καλλιέργησε όσα χαρίσματα της έδωσε ο Θεός, τα πολλαπλασίασε, δούλεψε ακούραστα, σκληρά και με ζήλο, πάλεψε για την οικογένεια της, τα 5 της παιδιά αλλά και τόσους γνωστούς, φίλους, ακόμα και αγνώστους. Μια γυναίκα που νοιαζόταν για τον συνάνθρωπο και τη κοινωνία και είχε ενεργό ρόλο στα κοινά και τη πολιτική ζωή του τόπου.

Πολλές καρδιές ράγισαν με την απώλεια της. Όλοι όσοι αγάπησε, βοήθησε και νοιάστηκε. Όλοι αυτοί οι αμέτρητοι που τους άπλωσε το χέρι ξέρω ότι πενθούν!
Καλώ όσους τιμούν τη μνήμη της όπως παραστούν στη κηδεία της που θα τελεστεί την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 από τον Ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.
Θα δεχόμαστε συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 13:00

Αντί στεφάνων παρακαλούμε όπως γίνονται εισφορές για το Συμβούλιο Επισκέψεων και Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, Λευκωσία".

Tags λενια κατταμη, ολίβια καττάμη, διασημη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9446 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3462 s // Total time: 3.2908 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X