17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Το σχόλιο του Brad Pitt μετά την είδηση χωρισμού Jennifer Aniston και Justin Theroux

shareit!

Διαβάστε αναλυτικά…

Η είδηση του διαζυγίου της Jenifer Aniston και του Justin Theroux κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες, 16 Φεβρουαρίου και όπως ήταν απόλυτα φυσικό αυτό έφτασε και στα αυτιά του Brad Pitt.

Όλοι μας έχουμε το ίδιο ερώτημα… Θα είναι ξανά μαζί Aniston και Pitt; Ο Brad λοιπόν, αρνήθηκε να σχολιάσει ο ίδιος της είδηση αυτή από μόνος του, όμως μία πηγή από το κοντινό του περιβάλλον είχε κάτι άλλο να προσθέσει.

Διαβάστε επίσης: Angelina Jolie: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πότε έκαναν την τελευταία πρόσπαθεια με τον Brad Pitt για να σώσουν το γάμο τους

Διαβάστε επίσης: Είδαμε το υπερπολυτελές σπίτι της Jennifer Aniston και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

"Ο Brad ξέρει ότι είναι δύσκολο για κάποιον όταν βιώνει έναν χωρισμό, αλλά δεν είναι ευτυχισμένος που το όνομά του θα συνδεθεί και πάλι με το δικό της, μέσα σε όλο το παρασκήνιο αυτό του χωρισμού. Θα ήθελε πολύ να μείνει μακριά από όλο αυτό, αλλά ξέρει ότι θα βρεθεί στο επίκεντρο του "ανεμοστρόβιλου" και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το αποφύγει και να μην το αντιμετωπίσει. Γνωρίζει όμως επίσης ότι αυτό είναι αδύνατο. Εκείνος το μόνο που θέλει είναι να επανέλθει σε μια φυσιολογική ζωή και ξέρει ότι με τον χωρισμό να βρίσκεται στο μυαλό όλων και τη σύνδεση που οι άνθρωποι κάνουν μαζί του, δεν θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα".

Τώρα, εάν θα υπάρξει τελικά επανασύνδεση θα φανεί στην πορεία!
 

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com