O Φλεβάρης έφερε 12 νέες, ενδιαφέρουσες αφίξεις


O Φλεβάρης έφερε 12 νέες, ενδιαφέρουσες αφίξεις

Αν και ο μικρότερος μήνας του χρόνου ο Φεβρουάριος μας έφερε μία δωδεκάδα από καινούργια μαγαζιά για τις επόμενές μας εξόδους 

Αγαπάμε τις νέες αφίξεις αφού αυξάνουν τις επιλογές μας για έξοδο, ποτό και φαγητό. Κάθε νέο μαγαζί αποτελεί και μία αφορμή για επίσκεψη! Οι νέες αφίξεις του Φλεβάρη περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες επιλογές για φαγητό κυρίως σε Λευκωσία και Λεμεσό.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Freshly Chopped
Μία νέα, ιρλανδική αλυσίδα φαγητού μετά την επιτυχημένη πορεία της στην Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο έβαλε πλώρη για την Κύπρο προγραμματίζοντας τη λειτουργία 3 καταστημάτων στην χώρα μας κάνοντας αρχή από τη Λευκωσία. Η ιρλανδική αλυσίδα εστιατορίων Freshly Chopped, έχει ήδη υπογράψει συμφωνία franchise για να ανοίξει νέα καταστήματα στην Κύπρο καθώς συνεχίζει να επεκτείνεται στο εξωτερικό. Το πρώτο κατάστημά της άνοιξε πριν μερικές μέρες στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη. Το εστιατόριο θα είναι ανοικτό από το πρωί προσφέροντας διάφορες επιλογές για υγιεινό πρόγευμα και καλό καφέ, ενώ θα υπάρχουν επιλογές για μεσημεριανό και βραδινό. Η φιλοσοφία της αλυσίδας αυτής βασίζεται στην υγιεινή διατροφή και στα φρεσκοκομμένα υλικά για τις σαλάτες της.
(70007719) Θεμιστοκλή Δέρβη 27, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-22.30.

Cito Gourmet Express
Στην καρδιά της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη 48, δημιουργήθηκε ένας μοντέρνος και πρωτοποριακός χώρος  εστίασης με την ονομασία: Cito Gourmet Express και αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις μέχρι τώρα. Το όλο concept είναι εμπνευσμένο από το σύγχρονο ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και βασίζεται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για ευκολία, γρηγοράδα, άνεση και κυρίως την ανάγκη του για πραγματικά φρέσκιες, υγιεινές και ποιοτικές επιλογές. Το Cito Gourmet Express προσφέρει μοναδικές γεύσεις και ατελείωτες επιλογές στα τμήματα, Delicatessen, Kitchen και Coffee.
(22591159) Θεμιστοκλή Δέρβη 48, Λευκωσία. Δ-Κ 07.00-19.00.

Koi Sushi Bar
Νεανικό, χαλαρό και προσιτό σε όλους, το Koi Sushi Bar μόλις «προσγειώθηκε» στην πολυσύχναστη πλέον οδό Μενάνδρου 3 στη Λευκωσία (δίπλα στο Pyxida Oyster Bar). Πρόκειται για ελλαδική αλυσίδα… σουσάδικων, όπου στην Αθήνα λειτουργεί ήδη 12 καταστήματα, προσφέροντας γιαπωνέζικη κουζίνα με κλασικές επιλογές, σε πιο low budget τιμές, άνετο και χαλαρό περιβάλλον. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το KOI Sushi Bar πρωτοάνοιξε στην Αθήνα το 2013 και έγινε αμέσως η 1η αλυσίδα sushi σε όλη την πόλη. Σε έναν μικρό χώρο μεν, τα KOI style rolls, nigiri, sashimi κι άλλα star πιάτα της ασιατικής κουζίνας έφτασαν στην Κύπρο και περιμένουν να τα γευτείς.
(22260777) Μενάνδρου 3, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-23.45. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags food news, φαγητο, ποτο, διασκεδαση, εξοδος, drinks, bar


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1494 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4736 s // Total time: 2.6230 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X