Power of Love: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ψηφοφορία


Power of Love: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ψηφοφορία

Πως μπορείτε να ανατρέψετε το αποτέλεσμα;

Το νέο αυτό ριάλιτι σχέσεων με έχει πραγματικά συνεπάρει. 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι. Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο. Στην παρουσίαση είναι η Μαρία Μπακοδήμου. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, βρίσκεται και ο Κύπριος κομμωτής και μοντέλο, Δώρος Παναγίδης, o oποίος διατηρούσε σχέση με γνωστή χορεύτρια, τη Νάταλι Κάτερ και με την οποία απέκτησε μια κορούλα.

Διαβάστε επίσης: Πως αντέδρασαν οι 6 γυναίκες μόλις είδαν το Δώρο Παναγίδη στο νέο ανατρεπτικό show του ΣΙΓΜΑ "Power of Love"

Διαβάστε επίσης: Δείτε τον Κύπριο κούκλο Δώρο Παναγίδη στην πρώτη του εμφάνιση στο ανατρεπτικό show του ΣΙΓΜΑ "Power of Love"

Όμως το παιχνίδι δεν παίζεται μόνο μέσα στο σπίτι! Το συγκλονιστικό με το ριάλιτι σχέσεων είναι ότι μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας, ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μπες στο http://poweroflove.tv/ και γίνε εσύ ο φτερωτός θεός του έρωτα! Ψήφισε και στήριξε τον δικό σου παίκτη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

"Power of love" Δευτέρα με Παρασκευή στις 15:30 στο ΣΙΓΜΑ.
 

Tags Power of Love, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5436 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4229 s // Total time: 3.9665 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X