Με μία φωτογραφία που δεν είδαμε ποτέ από τον γάμο τους ευχήθηκε η Κωνσταντίνα στο Νεκτάριο για την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου


Με μία φωτογραφία που δεν είδαμε ποτέ από τον γάμο τους ευχήθηκε η Κωνσταντίνα στο Νεκτάριο για την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου

Ο έρωτά τους ξεχειλίζει!

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και αρκετά ήταν τα ζευγάρια που θέλησαν να ευχηθούν στο έτερον τους ήμισυ και διαδικτυακά, εκφράζοντας τον έρωτά τους.

Μία εξ αυτών και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία ανήρτησε μία εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου απεικονίζεται με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης: Τι δεν θέλουν να ξαναδούν από την ημέρα του γάμου τους Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνα Ευριπίδου;

“Αγάπη, εμπιστοσύνη, σεβασμός, θαυμασμός, ΤΡΕΛΑ, πάθος! Θέλουν δουλειά για να κρατήσουν... Διασκεδάστε το στην πορεία, μέχρι εκεί που δεν θα μείνει κανένα απωθημένο... Να ζείτε, να τραγουδάτε, να κλαίτε, να χορεύετε, να λατρεύετε, να γελάτε, να είστε ήρεμοι! ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ! Να ζήσουν όσοι γιορτάζουν. Μια μέρα ακόμη για να θυμάστε λίγα από αυτά που η καθημερινότητα σκοτώνει…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα.

 

Tags Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αγιος βαλεντινος, ερωτας, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5718 s (228 Queries.) // Parse time: 0.7566 s // Total time: 3.3283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X