Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!


Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!

Η ανακοίνωση του παλατιού για την τελετή!

Ο Πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του Meghan Markle πρόκειται να ενώσουν τις ζωές τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, στις 19 Μάϊου.

Το παλάτι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο που αναμένεται να “κλέψει” τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Αυτόν τον καλεσμένο δεν περίμενε κανείς να δει στο γάμο τους

“Ο Πρίγκιπας Harry και η κα Meghan Markle είναι εξαιρετικά ευγνώμονες για τις πολλές και όμορφες ευχές που έλαβαν μετά την ανακοίνωση της δέσμευσής τους. Ανυπομονούν για την ημέρα που θα μπορέσουν να μοιραστούν τις εορταστικές εκδηλώσεις τους με το κοινό και ήθελαν να μοιραστούν τις παρακάτω λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο τους στις 19 Μαΐου. Επιβεβαίωσαν σήμερα ότι ο γάμος τους θα ξεκινήσει στις 12μ.μ., ακολουθούμενος από μια πομπή αμαξοστοιχίας την ώρα 1μμ γύρω από το Windsor Town και υποδοχή στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου. Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα δώσει μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι και τους στενούς φίλους και την οικογένειά τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του παλατιού.

Tags Meghan Markle, πρίγκιπας Harry, showbiz κύπρος, gossip, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7929 s (228 Queries.) // Parse time: 0.8428 s // Total time: 3.6357 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X