12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε πως αντέδρασε on air η κατά 17 χρόνια μεγαλύτερη σύντροφός του όταν την ρώτησαν για τη σχέση τους!

shareit!

Τα υπονοούμενα που ακούστηκαν

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία αποχώρησε από το “Dancing with the stars”, όπου συμμετείχε, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το πρωί της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου και ρωτήθηκε για όσα ακούγονται για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Είμαι πάρα πολύ καλά εκεί που είμαι και δεν θα πω τίποτα παραπάνω”, είπε, αποφεύγοντας να απαντήσει στις φήμες. Κατόπιν, είπε: “Δεν θα σου απαντήσω. Γενικά έχω μάθει στην προσωπική μου ζωή να μη λέω τι κάνω ή τι δεν κάνω και για αυτό λέγεται και προσωπική ζωή. Ποτέ δεν επιχείρησα να φανώ μέσω της προσωπικής μου ζωής, οπότε δεν θα το κάνω και τώρα. Εκεί που βρίσκομαι περνάω πάρα πολύ καλά”.

Ο Θέμης Γεωργαντά, στη συνέχεια, είπε: “Πριν από τρεις εβδομάδες είχαμε πάει Άμστερνταμ μαζί με ένα φίλο μου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ένιωσα εκείνο το σαββατοκύριακο ότι ενώ τον είχα δίπλα μου, ήταν σα να μην τον είχα. Γιατί συνέχεια χτυπούσε το κινητό, πήγαινε λίγο πιο άκρη, μιλούσε, ήταν κάπου το μυαλό του στην Αθήνα”.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com