09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Πότε κάνει πρεμιέρα το μεγάλο ανατρεπτικό show του ΣΙΓΜΑ "Power of Love"

shareit!

Όλες οι λεπτομέρεις και ο κούκλος Κύπριος που θα κλέψει καρδιές

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; "Power of Love", το νέο ανατρεπτικό show που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΙ έρχεται για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν

6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί. Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως  χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των δύο ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται. Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

H Μαρία Μπακοδήμου, μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία της στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", επιστρέφει αυτή τη φορά καθημερινά στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show. Ο ρόλος της  σημαντικός και πρωταρχικός στο παιχνίδι. Η παρουσία της γίνεται αισθητή σε κάθε επεισόδιο αφού σχολιάζει με τους παίκτες την καθημερινότητά τους και τους συμβουλεύει για θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις με το μοναδικό της τρόπο.

Ένα καθημερινό, πρωτοποριακό reality σχέσεων. Μια ακριβή παραγωγή ανάλογη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί σε off peak ζώνη της κυπριακής και της ελληνικής τηλεόρασης. Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι θα συμμετέχει και ένας κούκλος επώνυμος Κύπριος. 

Μη χάσετε την πρεμιέρα του νέου ανατρεπτικού show "Power of Love" τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 15:30 στο ΣΙΓΜΑ

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com