Ερωτευμένος ξανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;


Ερωτευμένος ξανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Δείτε τα τρυφερά τετ α τετ σε νυχτερινή του έξοδο

Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής το βράδυ της Παρασκευής απαθανατίστηκε να απολαμβάνει το πρόγραμμα του Γιάννη Πάριου στο πλευρό μιας γυναίκας, αγνώστων  στοιχείων! Σύμφωνα με όσα μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα "Espresso", ο οποίος τους φωτογράφισε κιόλας, ο Γρηγόρης και η συνοδός του, έφτασαν μαζί στο μαγαζί λίγο μετά τα μεσάνυχτα! Στη συνέχεια προστέθηκαν στην παρέα τους δύο ακόμη άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα, που εμφανίστηκαν χωριστά! Καθ'όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο μαγαζί ο Αρναούτογλου και η μελαχρινή γυναίκα συζητούσαν-ως επί το πλείστον-μεταξύ τους!

Ο Γρηγόρης πάντως, έκανε αισθητή την παρουσία του στο κέντρο όταν έστειλε πολλά πανέρια με λουλούδια στον τροβαδούρο του έρωτα, ο οποίος τον καλησπέρισε δια μικροφώνου! Τότε όλα σχεδόν τα βλέμματα των θαμώνων στράφηκαν προς την μεριά του παρουσιαστή, που χαμογέλασε στον Γιάννη Πάριο!

Διαβάστε επίσης: Η πρώην σύζυγός του Γρηγόρη Αρναούτογλου σπάει την σιωπή της και μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό τους

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τηλεοπτικός αστέρας του AΝΤ1 ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός απέναντι στην όμορφη συνοδό του, δίχως αυτό να σημαίνει ότι έκανε κάποια κίνηση που μαρτύρησε ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή σχέση φιλίας ή συνεργασίας!

Tags γρηγορης αρναουτογλου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2371 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3952 s // Total time: 2.6323 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X