Baby boom! Γεννητούρια στην showbiz


Baby boom! Γεννητούρια στην showbiz

Για ποιαν πρόκεται; 

Το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο πριν από λίγες μέρες η Kylie Jenner, η μικρότερη της δημοφιλούς οικογένειας Kardashian.

Παρόλο που κρατούσε τόσο καιρό την εγκυμοσύνη της ως επτασφράγιστο μυστικό, η μόλις 20 ετών Kylie όχι μόνο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι όντως ήταν έγκυος αλλά ενημέρωσε και τους εκατομμύρια followers της στο Instagram ότι γέννησε την 1η Φεβρουαρίου! 

Όπως εξήγησε η ίδια μέσω του Instagram της, όλους αυτούς τους μήνες κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της γιατί δεν ήθελε να μεταδώσει στο μωρό που κυοφορούσε τα άγχη της και την πίεση που θα της ασκούσαν τα Media.

Διαβάστε επίσης: Σοκ! Χώρισε πασίγνωστη εγκυμονούσα

"Συγνώμη που σας κρατούσα στο σκοτάδι όλο αυτό το διάστημα", έγραψε η Jenner στο Instagram και συνέχισε, "Καταλαβαίνω ότι είχατε συνηθίσει να σας έχω κοντά μου σε όλα τα ταξίδια. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα ταξίδι που δεν ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο. Γνώρισα ότι έπρεπε να προετοιμαστώ για αυτό το ρόλο της ζωής μου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς στρες, υγιής όπως ακριβώς εγώ γνώριζα. Δεν υπήρξε καμιά στιγμή, ούτε καμία μεγάλη πληρωμένη αποκάλυψη που είχα προγραμματίσει. Ήξερα ότι το μωρό μου θα αισθανόταν κάθε άγχος και κάθε συγκίνηση, έτσι επέλεξα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο για τη μικρή μου ζωή και την δική μας ευτυχία".Η Kylie χαρακτήρισε την περίοδο της εγκυμοσύνης ως συγκλονιστική, ενώ παραδέχτηκε ότι θα της λείψει.

Διαβάστε επίσης: Πως κατάφεραν οι αδερφές Kardashian να αγαπήσουν το σώμα τους;

"Η εγκυμοσύνη ήταν η πιο όμορφη, ενδυναμωτική και μεταβαλλόμενη εμπειρία που είχα σε όλη μου τη ζωή και πραγματικά θα μου λείψει", είπε. "Εκτιμώ τους φίλους μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με βοήθησαν να κάνω αυτή την ξεχωριστή στιγμή όσο πιο προσωπική μπορούσα. Το όμορφο και υγιές κοριτσάκι μου έφτασε την 1η Φεβρουαρίου και απλά δεν μπορούσα να περιμένω να μοιραστώ αυτήν την ευλογία. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ξανά έτσι την αγάπη και την ευτυχία, κοντεύω να εκραγώ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!", έγραψε χαρακτηριστικά!

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Tags KYLIE JENNER, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0964 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4081 s // Total time: 2.5045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X