Οι 10+1 πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις του 2018


Οι 10+1 πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις του 2018

Η εντεκάδα των καινούργιων μαγαζιών του πρώτου μήνα του χρόνου μας ενθουσιάζει 

Αγαπάμε τις νέες αφίξεις αφού αυξάνουν τις επιλογές μας για έξοδο, ποτό και φαγητό. Κάθε νέο μαγαζί αποτελεί και μία αφορμή για επίσκεψη! Οι νέες αφίξεις του Γενάρη περιλαμβάνουν καινούργια all day εστιατόρια, καφετέριες, επιλογές για νυχτερινές εξόδους, ιδιαίτερα espresso bar, ζαχαροπλαστεία, σουβλατζίδικα, fusion cuisine σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Serious Black Coffee στη Στασάνδρου

Μία ακόμη νέα άφιξη ήρθε να προστεθεί μόλις την περασμένη εβδομάδα στην οδό Στασάνδρου στο κέντρο της Λευκωσίας. Πρόκειται για ένα νέο, γουστόζικο espresso bar με ρετρό χαρακτήρα και πολλά vintage στοιχεία. Το καινούργιο γωνιακό μαγαζί της Στασάνδρου ονομάζεται Serious Black και σερβίρει speciality καφέδες από νωρίς το πρωί, διάφορα σνακ και νόστιμες μπάρες δημητριακών. Ο χώρος θα σε κερδίσει με τα vintage στοιχεία του και τα έπιπλα του αλλά και την μπάρα του όπου μπορείς να απολαύσεις ένα μυρωδάτο espresso με την παρέα σου.
(96842171) Στασάνδρου 19C, Λευκωσία. Δ-Σ 07.00-19.00.

Ίσον Καφενείο στην Παλιά Λευκωσία

Ένα κουκλίστικο καφενείο, που θυμίζει άλλες εποχές, άνοιξε αρχές της χρονιάς στην Περικλέους στην Παλιά Λευκωσία. Έχει ρετρό χαρακτήρα και σίγουρα θα σου θυμίζει ανάλογα μαγαζιά που συναντάς κυρίως σε μικρές ή και μεγάλες κωμοπόλεις της Ελλάδας. Το γαλάζιο χρώμα και η πουρόπετρα κυριαρχούν στο χώρο με πολλά παραδοσιακά στοιχεία ενώ μία εντυπωσιακή αναδιπλούμενη ξύλινη πόρτα σε βάζει στον περιποιημένο χώρο του καφενείου. Ένα όμορφο μαγαζί που άνετα μπορεί να γίνει το στέκι σου για απογευματινό καφέ και μπίρα με την παρέα σου. Αυτοσχέδιοι, γουστόζικοι καναπέδες με μαξιλάρια, ξύλινες καρέκλες και μικρά τραπεζάκια βρίσκονται στον χώρο, τόσο εσωτερικά όσο και στην εξωτερική πλευρά του πεζόδρομου. Εδώ θα βρεθείς καθημερινά από τις 16.00 που ανοίγει το μαγαζί για καφέ, ένα ποτό μετά τη δουλειά και τα σαββατοκύριακα από το μεσημέρι για χαλαρή κουβέντα, τάβλι, μπίρες και κάποιο από τα σνακ του μενού. Το Ίσον Καφενείο είναι ένας χαριτωμένος χώρος, που προφέρεται για χαλάρωση και μάλλον σύντομα θα γίνει για πολλούς το νέο τους στέκι.
(22661177) Περικλέους 16, Παλιά Λευκωσία. Δ-Παρ 16.00-00.00 & Σ-Κ 12.00-00.00.

Mr. Woκ για τους λάτρεις των noodles

Ένα ακόμη μαγαζί για noodles άνοιξε στη Λευκωσία και λέγεται Mr. Wok. Θα το βρεις στο Στρόβολο στη Λεωφόρο Σταυρού. Γωνιακό κατάστημα στο οποίο επιλέγει το είδος των noodles που επιθυμείς, τα υλικά της αρεσκείας σου, ένα από τα σως και toppings. Δοκίμασε το κοτόπουλο satay ως ορεκτικό. Take away-delivery.
(70088282) Λεωφόρος Σταυρού 48, Στρόβολος, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-22.30.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Ινδική κουζίνα στο Saffron Limassol

Αν αγαπάς την ινδική κουζίνα σίγουρα αυτή η νέα άφιξη θα σε ενθουσιάσει. Οι γεύσεις και τα αρώματα μίας από τις πιο ενδιαφέρουσες κουζίνες του κόσμου θα μπουν στο πιάτο μας στο καινούργιο εστιατόριο που ανοίγει σύντομα στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Λεμεσού σε ένα παλιό κυπριακό σπίτι. Το Saffron, η νέα επιλογή για ινδική κουζίνα στη Λεμεσό δεν είναι άγνωστο για τους 'μυημένους' της ινδικής κουζίνας αφού ένα ακόμα τέτοιο εστιατόριο που φημίζεται για το πλούσιό του μπουφέ με πιάτα ινδικής γαστρονομίας υπάρχει και στο Πισσούρι. Εδώ και μερικές ημέρες το Saffron στεγάστηκε σε ένα πανέμορφο χώρο στην οδό Ελευθερίας στο κέντρο της Λεμεσού, με προσεγμένη διακόσμηση και ένα πλούσιο μενού με γεύσεις και αρώματα που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητο.
(96293737) Ελευθερίας 50, Λεμεσός. Δ-Κ 12.00-15.00 & 18.00-23.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags food news, new entry, νέα άφιξη, φαγητο, ποτο, εξοδος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2112 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5513 s // Total time: 2.7625 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X