Επαγγελματική απολέπιση με βοτανικά συστατικά στο σπίτι!


Επαγγελματική απολέπιση με βοτανικά συστατικά στο σπίτι!

Το μυστικό για την όμορφη επιδερμίδα

Τα πρώτα σημάδια γήρανσης, η περιβαλλοντική μόλυνση, η κούραση... Τόσοι πολλοί παράγοντες που επιβραδύνουν την φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης της επιδερμίδας και κάνουν την απολέπιση το απόλυτο must.  Η κάθε γυναίκα είναι μοναδική και η Darphin πιστεύει ότι η εξατομικευμένη απολέπιση είναι το μυστικό για την όμορφη επιδερμίδα. Συμπληρώνοντας την ήδη υπάρχουσα σειρά με προϊόντα ειδικής περιποίησης, η Darphin τώρα προσφέρει μία νέα, επαγγελματική απολέπιση, βασισμένη σε βοτανικά συστατικά. 

Με το  L’Institut Youth Resurfacing Peel, ένα προϊόν απολέπισης για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι, μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία λάμψης και απαλότητας που συγκρίνεται με ένα απολεπιστικό προϊόν με χαμηλή περιεκτικότητα σε γλυκολικό οξύ που δεν προκαλεί ερεθισμούς. Συνδυάζοντας βοτανικά συστατικά που ανανεώνουν και λειαίνουν την επιδερμίδα, αυτή η νέα γενιά απελπιστικού προϊόντος ελαχιστοποιεί άμεσα τα ορατά σημάδια γήρανσης και την εμφάνιση πόρων, ενώ απαλύνει τις λεπτές γραμμές και αποκαλύπτει μία επιδερμίδα υγιή και αναζωογονημένη.

ΟΦΕΛΗ:

  • Προσφέρει λάμψη και απαλότητα συγκρίσιμη με ένα επαγγελματικό απολεπιστικό χαμηλής περιεκτικότητας σε γλυκολικό οξύ χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.
  • Ελαχιστοποιεί τα ορατά σημάδια της γήρανσης.
  • Απαλύνει τις λεπτές γραμμές.
  • Μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  • Μία φορά την εβδομάδα σε καθαρό και στεγνό δέρμα:
  • Βρέξτε ένα βαμβάκι
  • Περάστε όλη την επιφάνεια του δέρματος, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών
  • Δεν ξεβγάζεται

Μη κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα.

Tags DARPHIN, L’Institut Youth Resurfacing Peel, Darphin L’Institut Youth Resurfacing Peel, απολεπιση, peel, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1486 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2245 s // Total time: 2.3731 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X