Τα Lego έγιναν ένα υπέροχο δημιουργικό κέντρο για παιδιά στην Κύπρο


Τα Lego έγιναν ένα υπέροχο δημιουργικό κέντρο για παιδιά στην Κύπρο

Αυτός ο Lego πρωτοποριακός και πρωτότυπος παιχνιδότοπος θα ενθουσιάσει τα παιδιά

Το Bricks 4 Kidz - Cyprus είναι το Πρώτο Δημιουργικό Κέντρο της Lego Bricks4Kidz και είναι ο ιδανικός χώρος για τα παιδιά. Κι αυτό γιατί εκεί θα μπορούν να μάθουν, να διασκεδάσουν, νακατασκευάσουν και να παίξουν συγχρόνως με τα γνωστά και αγαπημένα Lego. Κι όλα αυτά σε μία ιδανική και πολύ ασφαλή τοποθεσία!

Πρόκειται για ένα χώρο με τρεις ορόφους γεμάτους με εκατοντάδες χιλιάδες τουβλάκια Lego για πολλές ώρες διασκέδασης για αγόρια και κορίτσια από 2 έως 15 ετών.

Σ' αυτό το πρωτοποριακό και πρωτότυπο μέρος τα παιδιά μπορούν να περάσουν χρόνο μαζί με τους γονείς τους ή υπό την επίβλεψη ειδικευμένων εκπαιδευτικών χρησιμοποιώντας την υπηρεσία "drop off" - ένα μοναδικό σύστημα που μπορεί να βρεθεί μόνο εδώ και που δίνει την δυνατότητα στους γονείς να έρθουν να αφήσουν τα παιδιά να παίξουν για το επιθυμητό χρονικό διάστημα και να χρησιμοποιήσουν τον προσωπικό αυτό ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό τους. Τα παιδιά θα επιβλέπονται και θα ψυχαγωγούνται από τους εκπαιδευτικούς του κέντρου παιχνιδιών Bricks4Kidz. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags lego, Bricks 4 Kidz - Cyprus, παιδια, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8025 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3035 s // Total time: 2.1060 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X