Έκτακτο: Ποινή φυλάκισης για την Καίτη Γαρμπή


Έκτακτο: Ποινή φυλάκισης για την Καίτη Γαρμπή

Τι συνέβη; 

Δεκατρείς μήνες φυλάκιση αποφάσισε το δικαστήριο για την Καίτη Γαρμπή. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια βρέθηκε στο εδώλιο για χρέη που είχε.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Espresso", ο συνήγορος υπεράσπισης της τραγουδίστριας έκανε λόγο για φιλανθρωπίες για να εξηγήσει το χρέος στην Εφορία. Πριν από λίγες μέρες σάλο είχε προκαλέσει η αποκάλυψη ότι δημοφιλής τραγουδιστής που υπέβαλε μετά τον έλεγχο εκπρόθεσμη δήλωση για ακαθάριστα έσοδα 650.000 ευρώ.Η απόκρυψη εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου της ΑΑΔΕ σε νυχτερινή πίστα της Αθήνας και αφορούσε το έτος 2015. Έτσι ο τραγουδιστής υπέβαλε δήλωση για εισοδήματα 650.000 ευρώ, για τα οποία υποχρεούται σε φόρο 181.180,72 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Καίτη Γαρμπή: Η απάντησή της στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει από τον Διονύση Σχοινά!

"Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά για να βοηθήσει ανέργους, άστεγους, παιδιά με ειδικές ανάγκες. Η.Γαρμπή συνεργάστηκε με τις φορολογικές Αρχές για να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση!", είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της τραγουδίστριας! Ωστόσο, ένα νέο έγγραφο της δικογραφίας που αφορούσε μια κληρονομιά από το 2008 έδωσε νέα αφορμή στον συνήγορο της για να αναβάλει την δίκη"Δεν ξέρω καμία οφειλή από κληρονομιά! Να αναβάλλεται για να μας διευκρινίσει η Εφορία τι σημαίνει!", είπε ο συνήγορος της τραγουδίστριας!

Διαβάστε επίσης: Καίτη Γαρμπή: Στα 55 της χρόνια ποζάρει αμακιγιάριστη και χωρίς φίλτρα

Το αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν να καταδικαστεί σε τριετή φυλάκιση με αναστολή για οφειλές στην εφορία πάνω από 100.000 ευρώ,

Tags καιτη γαρμπη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, φυλακιση, εφορια, χρεη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2721 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2634 s // Total time: 2.5356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X