Δεν θα πιστεύετε το εξωφρενικό ποσό που ζήτησε ο Σάκης Τανιμανίδης για την παρουσίαση του "Survivor 2"


Δεν θα πιστεύετε το εξωφρενικό ποσό που ζήτησε ο Σάκης Τανιμανίδης για την παρουσίαση του "Survivor 2"

Η άρνηση του Τούρκου παραγωγού!

Το "Survivor 2" έκανε πριν λίγο πρεμιέρα και όπως ήταν αναμενόμενο όλοι αυτή τη στιγμή μιλάνε γι’ αυτό. Οι αμοιβές τόσο των παικτών όσο και του παρουσιαστή είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει καθώς είναι διαφορετικές από τον πρώτο κύκλο.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η εντυπωσιακή βίλα που θα μένει ο Σάκης Τανιμανίδης τους επόμενους μήνες στον Άγιο Δομίνικο! [εικόνες]

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, Αφροδίτη Γραμμέλη που γράφει στο "Πρώτο Θέμα", λέει πως ο Σάκης Τανιμανίδης λέγεται ότι απαίτησε από την παραγωγή περί τα 600.000 ευρώ! Οι υπεύθυνοι του καναλιού φαίνεται όμως πως υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου από το άνωθεν ποσό και ρώτησαν τον παρουσιαστή αν είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να διαμηνύσουν στον Τούρκο παραγωγό την απαίτησή του.

"Ναι είμαι σίγουρος", είπε ο παρουσιαστής και πλέον έμενε η αντίδραση του Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να λυθεί μία και καλή το θέμα. Στο άκουσμα του ποσού, ο Τούρκος παραγωγός απάντησε τηλεφωνικά στον Σάκη Τανιμανίδη: "Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη". Μια φράση ορθή, κοφτή και απόλυτη που, όπως τελικά αποδείχθηκε, έλυσε μία και καλή το ζήτημα.

Tags σακης τανιμανίδης, Ατζούν Ιλιτζαλί, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, survivor 2, survivor 2018


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8273 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3487 s // Total time: 2.1760 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X