Αυτή είναι η εικόνα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα από το νοσοκομείο


Αυτή είναι η εικόνα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα από το νοσοκομείο

Διαβάστε αναλυτικά…

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή είναι σταθερή. Ωστόσο όπως γράφει ο Νάσος Γουμενίσης μέσα από το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr, τα πράγματα δεν είναι απλά αφού τα τραύματα στο κεφάλι είναι σοβαρά. Παίζει ρόλο πως θα αντιδράσει οργανισμός του, υπάρχει μηχανική υποστήριξη αλλά όχι όλο το 24ωρο.  Σε ότι αφορά την επικοινωνία του με το περιβάλλον, μερικές φορές αντιδρά στις κινήσεις των γιατρών ή των πολύ κοντινών του ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Τι συνέβη και αγχώνει τους γιατρούς και τους οικείους του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης απλά μπορεί να κάνει ένα νεύμα με τα μάτια και να τους δείξει ότι κάτι αντιλαμβάνεται. Όμως αυτό απέχει πολύ για το αν έχει πλήρη συνείδηση. Στην εντατική θα μείνει πολύ καιρό ακόμα και οι γιατροί θα κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να τον κάνουν να επανέλθει.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Ο φόβος των γιατρών για το αν θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει!

Δεν είναι μόνο το θέμα της επικοινωνίας αλλά και της κίνησης. Και αυτό θέλει πολύ, μα πολύ δρόμο. Η υποχώρηση των αιματωμάτων και των τραυμάτων είναι ενθαρρυντικά σε ότι αφορά τον κίνδυνο της ζωής του που οι γιατροί υποστηρίζουν πως τον έχει ξεπεράσει.

Tags κωνσταντινος αγγελιδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7846 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3363 s // Total time: 2.1209 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X