Η ιστορία της Bioderma και τα προϊόντα που πρέπει να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας


Η ιστορία της Bioderma και τα προϊόντα που πρέπει να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας

Με τις καινοτομίες του έχει καλύψει όλους τους τύπους δέρματος

Επιλέγοντας τα προϊόντα Bioderma για την περιποίηση του δέρματός σας διαπιστώνετε άμεσα τα οφέλη τους στην υγεία και την καλή εμφάνισή του. Ίσως όμως να μη γνωρίζετε την ιστορία αυτού του Γαλλικού brand...

Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1970 από τον πρωτοπόρο φαρμακοποιό Jean-Noël Thorel. Το όραμά του; Το δέρμα να εκλαμβάνεται ως ένα "οικοσύστημα" που ζει και εξελίσσεται. Τότε ενέταξε στην ομάδα του τους επιφανέστερους ειδικούς στη βιολογία του δέρματος προκειμένου να ανακαλύψουν νέα μόρια και βιομιμητικές διαδικασίες. Ανέπτυξε τα πρώτα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του και έθεσε τα θεμέλια για τη φιλοσοφία της Bioderma: η βιολογία στην υπηρεσία της δερματολογίας!

Σαράντα χρόνια μετά και πάνω από 50 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας αργότερα, το εργαστήριό της Bioderma έχει διατηρήσει το ίδιο ειλικρινές πάθος για τη βιολογία του δέρματος και την επιθυμία να καινοτομήσει. Σήμερα είναι παρόν σε σχεδόν 100 χώρες. Με τις καινοτομίες του έχει καλύψει όλους τους τύπους δέρματος: ευαίσθητο, λιπαρό, ξηρό, αφυδατωμένο, δέρμα με ανάγκη φωτοπροστασίας, τα μαλλιά και την αναγέννηση των κυττάρων.

Η Bioderma παγκοσμίως συνταγογραφείται από 40.000 δερματολόγους και συστήνεται από 50.000 φαρμακοποιούς
 

Sensibio H2O, Νερό Micellar


Το 1ο δερματολογικό μικυλλιακό (micellaire) νερό, βιολογικά συμβατό με το δέρμα. Ένα προϊόν-σταρ μέχρι και σήμερα, γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό σχεδόν σε κάθε γυναίκα. Τα συστατικά που περιέχει είναι παρόμοια με τα φωσφολιπίδια των μεμβρανών των κυττάρων του δέρματος και βοηθούν στην ανοικοδόμηση του φυσικού υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας, ενώ εγγυώνται απαράμιλλη αντοχή και άνεση για πλήρη αποτελεσματικότητα αφαίρεσης του μακιγιάζ. Δεν υπάρχει γυναίκα που να γνωρίζει αυτό το προϊόν και να μην το έχει λατρέψει!

Photoderm, Αντιηλιακή σειρά

Η 1η δερματολογική σειρά για τον ήλιο που συνδυάζει την καλύτερη προστασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας από τις UVA-UVB με την κυτταρική προστασία, (πατέντα Cellular-Bioprotection του Εργαστηρίου Bioderma), η οποία διατηρεί τις βιολογικές δομές που είναι υπεύθυνες για την φυσική βιολογία του δέρματος και ενισχύει τα φυσικά συστήματα αυτοάμυνας των κυττάρων του δέρματος. Στη σειρά υπάρχουν τουλάχιστον 20 διαφορετικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα με υπέροχες υφές.

Hydrabio, Σειρά ενυδάτωσης και προστασίας


Αυτή η σειρά περιλαμβάνει την κατοχυρωμένη σύνθεση ευρεσιτεχνίας Aquagenium, που αναπτύχθηκε από τo εργαστήριo Bioderma. Μιμούμενη την ενυδατική δράση του δέρματος, αυτή η πατέντα επαναφέρει τη βέλτιστη λειτουργική ικανότητα του δέρματος. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά το νέο προϊόν της σειράς Hydrabio Perfecteur SPF30, ένα πραγματικά υπέροχο προϊόν περιποίησης που μεταμορφώνει άμεσα το δέρμα.

Sebium Σειρά για επιδερμίδες με ακμή

Η σειρά Sebium για επιδερμίδες με ακμή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές σειρές που συστήνουν οι δερματολόγοι. H Sebium Global για θεραπεία σε δέρμα με τάση ακμής και σοβαρές ατέλειες, ρυθμίζει το σμήγμα και αποτρέπει την γυαλάδα, ενώ παράλληλα αποτρέπει τα μαύρα στίγματα. Δρα όχι μόνο στα συμπτώματα, αλλά και στα αίτια εμφάνισης ακμής αποτρέποντας έτσι την επανεμφάνισή της.

Tags Bioderma, face, skin, beauty, Ομορφια, προσωπο, δερμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5571 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2740 s // Total time: 2.8311 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X