17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Μάνος Παπαγιάννης: Απαντά σε Κάτια Νικολαϊδου που τον κατηγορεί επίσης για ξυλοδαρμό και Χρήστο Φερεντίνο για τα όσα έγραψε στα social media

shareit!

Δείτε το βίντεο

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες μετά το θερμό επεισόδιο που διαδραματίστηκε ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, με την ηθοποιό να κατηγορεί τον συνάδελφό της για ξυλοδαρμό και χυδαία εξύβριση στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο.

Ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες τηρούσε σιγή ιχθύος για το εν λόγω περιστατικό, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και ουσιαστικά παρουσίασε στη Φαίη Σκορδά μια άλλη ιστορία. Ο ίδιος ωστόσο μέσα από την 20λέπτη συνένετυξή του απάντησε και στην Κάτια Νικολαϊδου η οποία είπε ότι και στο παρελθόν ο ίδιος επέδειξε βίαιη συμπεριφόρα και ότι θα βρεθεί δίπλα στη Σοφία Παυλίδου στο δικαστήριο αλλά στο Χρήστο Φερεντίνο ο οποίος ανέβασε διάφορα στα social media παίρνοντας σαφώς το μέρος της πρώην σύζύγου του. Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε για τις δύο αυτές περιπτώσεις με τον ηθοποιό να απαντά: "Η Κάτια Νικολαΐδου είναι ένα αγαπητό πρόσωπο και ένα εξαιρετικό παιδί. Αν είπε κάτι τέτοιο ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του." "Δικαίως ο κύριος Φερεντίνος αντιδρά έτσι. Το σέβομαι απόλυτα. Εννοείται θα στηρίξει τη γυναίκα του".

Δείτε τι είπε στο βίντεο από το youweekly.gr στο 15.24

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com