Εξελίξεις στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Τι συνέβη και αγχώνει τους γιατρούς και τους οικείους του


Εξελίξεις στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Τι συνέβη και αγχώνει τους γιατρούς και τους οικείους του

Όλες οι πληροφορίες

Στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 21η ημέρα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο παρουσιαστής, ο οποίος είχε ατύχημα με τη μηχανή του παραμονή Χριστουγέννων, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εγχειρίστηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Happy Day", η κατάσταση της υγείας του δεν έχει αλλάξει παρά το ρεπορτάζ και το δημοσιεύμα των περασμένων ημερών που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να έχει ξεφύγει 100% τον κίνδυνο. Το θετικό, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή "Happy Day" είναι ότι υποχωρούν τα αιματώματα και τα τραύματα, κάτι που δείχνει ότι ο οργανισμός του επανακάμπτει.

Διαβάστε επίσης: Ραγίζει καρδιές! Τι έχουν πει στον 6χρονο γιο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη για τον μπαμπά του!

Οι γιατροί προσπάθησαν, ωστόσο, να επαναφέρουν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη σε συνείδηση χωρίς, όμως να τα καταφέρουν. Ο παρουσιαστής δεν είχε κάποια αντίδραση γεγονός που απογοήτευσε τους δικούς του ανθρώπους που 21 ημέρες τώρα περιμένουν εναγωνίως έξω από την εντατική, ένα καλό νέο. Τι προηγούμενες μέρες, μάλιστα, ανέβασε πυρετό και οι γιατροί φοβήθηκαν για ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, φόβος που τελικά αποδείχθηκε αβάσιμος αφού σύντομα ο πυρετός υποχώρησε.

Tags κωνσταντινος αγγελιδης, υγεια, τροχαιο, εντατική


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0148 s // Total time: 0.0151 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X