16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Παπαγιάννης – Παυλίδου: Ποιου το μέρος παίρνει το θέατρο με επίσημη ανακοίνωση;

shareit!

Διαβάστε αναλυτικά

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι ηθοποιοί, Μάνος Παπαγιάννης και Σοφία Παυλίδου, μετά την καταγγελία της δεύτερης, ότι δέχτηκε σωματική βία από τον συνάδελφό της.

Το θέατρο, στο οποίο διαδραματίστηκε το συμβάν, με επίσημη ανακοίνωσή του, κρατάει στο παρών στάδιο ουδέτερη στάση. Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση:

“Μετά τα πρόσφατα γεγονότα που μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι συνέβησαν μεταξύ των κ.κ. Παυλίδου και Παπαγιάννη μετά το τέλος της παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ στις 11/1/2018 ανακοινώνουμε επισήμως τα παρακάτω:

Οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά κατά κοινά ήθη, σε σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και γενικότερα με τους θιάσους που απασχολούνται στο Χυτήριο, για εμάς είναι απαράδεκτη.

Διαβάστε επίσης: Μάνος Παπαγιάννης: Οι πρώτες δηλώσεις του on camera μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου

Επειδή υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνυτήριες αναφορές και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης – παρά τις προσπάθειες της παραγωγού και καλλιτεχνικής διευθύντριας Βάσιας Παναγοπούλου για εύρεση συμβιβαστικής λύσης.

Διαβάστε επίσης: Η Σοφία Παυλίδου σπάει τη σιωπή της και μιλά on camera για πρώτη φορά!

Επειδή κυρίαρχο μέλημά μας είναι η αρτιότητα των παραστάσεων μας, ο αλληλοσεβασμός των συντελεστών των παραστάσεων και ο σεβασμός προς τον θεατή:

Αποφασίζουμε εντός 10 ημερών και αφού λάβουμε επίσημη γνώση των μηνυτήριων αναφορών μεταξύ των κ.κ. Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη – πράγμα που έχουμε ζητήσει από τους συνηγόρους τους – να εξετάσουμε το θέμα της συνέχισης ή μη της παράστασης υπό την παρούσα μορφή της και με τον συγκεκριμένο θίασο.

Με τη σύμφωνη γνώμη των συντελεστών της παράστασης, προτιθέμεθα έως τότε, να συνεχιστούν οι παραστάσεις, σεβόμενοι πρωτίστως το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του, αλλά και την δέσμευση συνεργασίας που έχουμε με τους ηθοποιούς της παράστασης.

Βάσια Παναγοπούλου – παραγωγός και καλλιτεχνική διευθύντρια θεάτρου Χυτήριο

Βασίλης Γκουρούσης – συμπαραγωγός παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ

Εκ μέρους της Παραγωγής του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ”.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com