12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Ειρήνη Κολιδά: Η εταιρεία παραγωγής του "Survivor" καταρρίπτει τις κατηγορίες της ότι δεν νοιάστηκαν ποτέ μετά το ατύχημά της

shareit!

Τι προνοεί το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες 

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε μία ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά με την οποία η πρώην παίκτρια απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει και στο δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού μετά την αποχώρησή της από το πρώτο λόγω τραυματισμού. Η ίδια ωστόσο αναμέσα σε άλλα έγραψε "η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή αν εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, εάν πονάω και πως τα βγάζω πέρα". Ωστόσο, η τουρκική εταιρεία παραγωγής φαίνεται πως απαντά στην πρώην παίκτρια του "Survivor" με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν μπει στο παιχνίδι. Κατά την διάρκεια της εκπομπής "Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω" ήρθαν στο φως αποσπάσματα από το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες του "Survivor", παράγραφοι του οποίου καταρρίπτουν τα "πυρά" της Ειρήνης.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το νέο και ανατρεπτικό look του Σάκη Τανιμανίδη λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο

"Ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πως η συμμετοχή στο πρόγραμμα και στο διαγωνισμό που διεξάγεται στα πλαίσια αυτού, μπορεί να προκαλέσει τον τραυματισμό του και αποδέχεται τον σχετικό κίνδυνο, αποδεχόμενος, δηλώνοντας και βεβαιώνοντας πως η Acun Medya δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, παρά μόνο αν επιδείξει δόλο ή βαρεία αμέλεια κατά τη διαδικασία της παραγωγής και εντός του χρόνου της παραγωγής", αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο συμβόλαιο, το οποίο επίσης "δένει" τους παίκτες με σιωπή για θέματα που σχετίζονται με το παίχνιδι μέχρι και ένα χρόνο από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Διαβάστε επίσης: "Survivor 2": Πότε φεύγουν οι παίχτες για τον Άγιο Δομίνικο;

Δείτε στο βίντεο από το peoplegreece.com τους όρους του συμβολαίου:

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com