11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Calvin Klein Obsessed: Ένα άρωμα για όσους έχουν "εμμονή" με τις αναμνήσεις

Της Γεωργίας Γεωργίου

shareit!

Aπελευθερώνει αναμνήσεις, μέσα από την όσφρηση

Το Obsessed συνδυάζει τη μνήμη με την επιθυμία, την αρρενωπότητα με τη θηλυκότητα, το παρελθόν με το παρόν. Τα συναρπαστικά του στοιχεία θυμίζουν το original άρωμα Obsessed, αλλά τα αρώματά του έχουν ξανανακαλυφθεί, δημιουργώντας ένα άρωμα του παρόντος, με αναμνήσεις από τον παρελθόν.

Η αγάπη του παρελθόντος είναι, μάλιστα, στην καρδιά του, η οποία παίρνει νέα μορφή σήμερα - μια μορφή που "ζωγραφίζεται" πάνω στο αντρικό και το γυναικείο δέρμα.

Ο πυρήνας της γυναικείας εκδοχής του είναι ενισχυμένος με άσπρη λεβάντα, ενώ της αντρικής εκδοχής με μαύρη βανίλια. Αυτά τα αρώματα συνδυάζονται αρμονικά με κλασικά στοιχεία θηλυκότητας και αρρενωπότητας, αντίστοιχα, δημιουργώντας μοναδικά αρώματα που αναδύουν ζεστασιά και ένταση.

Αυτό που κάνει το νέο Obsessed ξεχωριστό είναι η παρακαταθήκη της πρώτης εκδοχής του αρώματος, το 1993. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η προσωπικότητά του διατηρήθηκε, αλλά ο χαρακτήρας του ωρίμασε, εξελίχθηκε. Έγινε μοντέρνος, για να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις και εμπειρίες.

Το αντρικό και το γυναικείο άρωμα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, απελευθερώνοντάς τα από την κρυστάλλινα διαφανή συσκευασία τους, και να τα ταξιδέψεις από το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com