11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Στο εστιατόριο Gucci θα φάτε τα πιο chic ζυμαρικά

shareit!

Αν βρεθείτε Ιταλία περάστε μια βόλτα από το πιο elegant εστιατόριο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για κάποιο cafe που φέρει την υπογραφή ενός γνωστού designer - σκεφτείτε τους Ralph Lauren, Versace, Giorgio Armani, και, εσχάτως, το Blue Box Café του Tiffany & Co..

Τώρα όμως έχουμε μια νέα άφιξη που πρόκειται να συζητηθεί πολύ (και μάλλον θα το βλέπουμε παντού στο instagram). Ο εκκεντρικός και ιδιαίτερα ταλαντούχος Creative Designer του οίκου Gucci, Alessandro Michele, ανακοίνωσε μόλις πως το νέο concept store του οίκου στη Φλωρεντία θα διαθέτει μέσα σε όλα και ένα μικρό εστιατόριο 50 θέσεων, το Gucci Osteria.

Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, με μερικά από τα πιο γνωστά Ιταλικά πιάτα, όπως τορτελίνια ή ριζότο με μανιτάρια, το οποίο υπογράφει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ,  Massimo Bottura.

Το Gucci Garden, όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο comcept store, άνοιξε σήμερα στο Gucci Museo. Εκεί εκτός από το εστιατόριο, μπορεί κανείς να βρει μια συλλογή από ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα του οίκου, με το εισιτήριο να ανέρχεται μόλις στα 8 ευρώ.

Πηγή: jenny.gr

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com