H Nutricia καλωσορίζει το πρώτο νεογέννητο του 2018 με δώρο €1000


H Nutricia καλωσορίζει το πρώτο νεογέννητο του 2018 με δώρο €1000

Διαβάστε αναλυτικά

Ένα θερμό καλωσόρισμα στο πρώτο νεογέννητο του 2018 επιφύλασσε για άλλη μία χρονιά η Nutricia, η οποία προσέφερε χρηματικό ποσό ύψους €1000   στους ευτυχισμένους γονείς Μάριο Αντωνίου και Μάρω Κωμοδρόμου από τη Λεμεσό, οι οποίοι έφεραν στο κόσμο το πρώτο τους παιδί  - ένα υγιέστατο κοριτσάκι , τη Γιώργια,βάρους 3.140 κιλά  -την 1η Ιανουαρίου στις 00.20, στο Mediterranean Hospital, στη Λεμεσό.

Για 9η συνεχή χρονιά η Nutricia, προσφέρει δώρο, χρηματικό ποσό στους πανευτυχείς γονείς του πρώτου νεογέννητου του χρόνου, στα πλαίσια του διεθνούς προγράμματός της «Στηρίζοντας τη Ζωή». Το ειδικό αυτό πρόγραμμα είναι μια συνεργασία της διεθνής φιλανθρωπικής οργάνωσης "Παιδικά Χωριά SOS" και της NUTRICIA Early Life Nutrition και μέσα από αυτό, έχουν προσφερθεί σημαντικά ποσά σε φιλανθρωπικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις πιο ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Όραμα της Nutricia είναι να στηρίξει την ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας και να συντείνει στη βελτίωση της ποιότητας της οικογενειακής ζωής στην Κύπρο. Το χρηματικό ποσό παρέδωσε στους γονείς, μαζί με ευχές για μια όμορφη και υγιή ζωή, ο Διευθυντής Επιστημονικής Ενημέρωσης, Μάρκετινγκ & Πωλήσεων κος Ανδρέας Γεωργιάδης. Παρούσα στην  εκδήλωση ήταν η Παιδίατρος Δρ Μάρω Σολωμού, που ευχαρίστησε και συγχάρηκε ταυτόχρονα τη NUTRICIA για τη πρωτοβουλία της αυτή.

Τα προϊόντα Almiron, της NUTRICIA εισάγονται στη Κύπρο, από την Lifepharma, μέλος του Ομίλου MSJ.

 

Tags nutricia, δωρο, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3316 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3782 s // Total time: 2.7098 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X