Δεν θα πιστεύετε τι έκαναν στα παρασκήνια της "Παραδοσιακής Βραδιάς" ο Μάριος Πρίαμος και η Άντρη Καραντώνη


Δεν θα πιστεύετε τι έκαναν στα παρασκήνια της "Παραδοσιακής Βραδιάς" ο Μάριος Πρίαμος και η Άντρη Καραντώνη

Δείτε το βίντεο

Η Άντρη Καραντώνη με τους μόνιμους συνεργάτες της εκπομπής Μιχάλη Χατζημιχαήλ και Σάββα Στεφάνου θα γεμίσουν το Σαββατόβραδο μας με τη μαγεία και την ποιητικότητα της μουσικής παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον γνωστό λαϊκό ποιητή από την Αραδίππου Ανδρέα Μάππουρα ο οποίος συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια από τη γέννηση του. Φιλοξενούμενος στην "Παραδοσιακή Βραδιά" ο γιος του ποιητή, Κυριάκος Μάππουρας, ο οποίος μας ταξιδεύει με τη ξεχωριστή φωνή του. Το συγκρότημα Ερμής Αραδίπππου γεμίζει και ομορφαίνει το στούντιο με παραδοσιακές στολές και χορό.  Η εκπομπή όμως έχει και άρωμα "Survivor" μια που φιλοξενούμενος είναι επίσης ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος δοκιμάζει τις ικανότητες του στο τσιάττισμα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα ο ίδιος στα παρασκήνια της εκπομπής έκανε το γνωστό "ζντο" μαζί με παιδάκια που φορούσαν την κυπριακή στολή και την παρουσιάστρια.

Στην εκπομπή θα βρίσκεται και ο μουσικός παραγωγός του "Super Fm" Μάρκος Κωμοδρόμο. Και, όπως πάντα, οι λαϊκοί ποιητές εκπλήσσουν για άλλη μια φορά με τα τσιαττσιστά, τα ποιήματα, το κέφι και το ταλέντο τους!

Tags αντρη καραντωνη, μάριος πριαμος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, παραδοσιακη βραδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0069 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0528 s // Total time: 0.0597 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X