Δεν θα πιστεύετε ποια ήταν η στάση της Φαίης Σκορδά όταν έμαθε ότι κόπηκε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα


Δεν θα πιστεύετε ποια ήταν η στάση της Φαίης Σκορδά όταν έμαθε ότι κόπηκε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Διαβάστε αναλυτικά…

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έτσι ξαφνικά, η διεύθυνση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να κόψει την εκπομπή του καθώς τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Η αλήθεια είναι πως υπήρχε μια γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς τον Γιώργο Λιάγκα και ήταν περισσότερα τα προβλήματα που δημιουργούσε η εκπομπή αυτή στο κανάλι.

Διαβάστε επίσης: Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας!

Το ερώτημα είναι ποια ήταν η στάση της πρώην συζύγου του όταν άκουσε την είδηση; Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη και το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr ήταν σαν να μην συνέβη το οτιδήποτε. Βουβή. Ψυχρή. Αμίλητη. Αυτή τη στάση κρατά η Φαίη Σκορδά για το κόψιμο της εκπομπής του πρώην συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1. Όσοι δημοσιογράφοι την γνωρίζουν κάπως καλύτερα και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της δεν έλαβαν καμία απάντηση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ούτε καν να εντοπίσουν μια αντίδραση πάνω στο θέμα.

Η παρουσιάστρια με απόλυτο επαγγελματισμό απαντούσε πως δεν γνώριζε κάτι και πως δεν είναι δική της δουλειά να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Ως εδώ όλα καλά. Η Φαίη μάλλον γνώριζε και αν και για την ίδια φαινομενικά είναι τα πράγματα καλύτερα έχει αρχίσει να νιώθει ανασφάλεια. Όταν πριν χρόνια πήρε τη μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 μαζί με τον Λιάγκα ήταν το παντοδύναμο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης. Τέσσερα χρόνια μετά ο Λιάγκας βρίσκεται στο ναδίρ της τηλεοπτικής του καριέρας ενώ η Φαίη παραμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα τηλεθέασης σε μια ζώνη χτισμένη από τον ΑΝΤ1 από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του αλλά παίζει χωρίς αντίπαλο.

Και του χρόνου τα πράγματα θα ζορίσουν. Έτσι όπως σας έγραψα το πρώτο που θα γίνει είναι του χρόνου να αλλάξει σχεδόν όλο το πάνελ και θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές.

Tags φαιη σκορδα, γιωργος λιαγκας, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5421 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3568 s // Total time: 2.8989 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X