Ραγίζει καρδιές! Τι έχουν πει στον 6χρονο γιο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη για τον μπαμπά του!


Ραγίζει καρδιές! Τι έχουν πει στον 6χρονο γιο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη για τον μπαμπά του!

Δείτε το βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος για 15η ημέρα βρίσκεται στην εντατική μονάδα, στο νοσοκομείο, ωστόσο, χωρίς μηχανική υποστήριξη, όπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές ημέρες, συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Έλσα Τόλη, η οποία είναι φίλη με την οικογένεια του παρουσιαστή, κατόπιν συνάντησης που είχε με τη σύζυγό του, μίλησε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”, λέγοντας: “Είναι πιο καλά από ότι φανταζόμουν γιατί έτσι πρέπει να είναι σε αυτές τις στιγμές. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για να μπορούμε να δίνουμε δύναμη στον άνθρωπό μας ο οποίος το έχει πραγματικά ανάγκη. Στέκεται δυνατή και έχει πολλούς ανθρώπους που στέκονται δίπλα της. Ξέρει ότι όλος ο κόσμος προσεύχεται για τον Κωνσταντίνο γιατί ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και είναι. Η κοπέλα παλεύει και η οικογένειά του”.

Διαβάστε επίσης: Απλά συγκινητικό: Δείτε την έκπληξη που ετοίμαζε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης για τη σύζυγό του

Όσον αφορά αν ο 6χρονος γιος τους γνωρίζει για την κατάσταση του πατέρα του, ανέφερε: “Νομίζω ότι προσπαθούν ο μικρός να μην μάθει κάτι. Είναι μόλις 6 χρονών, δεν χρειάζεται νομίζω”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom:

Tags κωνσταντινος αγγελιδης, ατυχημα, γιος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2532 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3695 s // Total time: 2.6226 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X