Ταξίδι αστραπή στην Κύπρο για τον Κριστιάν Καρεμπέ! [εικόνες]


Ταξίδι αστραπή στην Κύπρο για τον Κριστιάν Καρεμπέ! [εικόνες]

Που βρέθηκε και με ποιους συναντήθηκε;

Στο νησί μας ταξίδεψε για 36 ώρες την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάν Καρεμπέ και πλέον πρεσβευτής του Uefa Foundation For Children μετά από πρόσκληση του εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» να είναι ο γκεστ σταρ στο Football Star Day 2017, που πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα στο ΓΣΠ Λευκωσίας.

Ο ποδοσφαιριστής έφθασε νωρίς το πρωί στην Κύπρο και αμέσως επισκέφθηκε το προεδρικό μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, κάνοντάς του δώρο μια συλλεκτική φανέλα, όταν στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας το 1998.

Οι δυο άντρες συνομίλησαν για περίπου 30 λεπτά μακριά από τις κάμερες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ! συζήτησαν για εθνικά θέματα, πολιτικά ακόμα και για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές με τον Κριστιάν Καρεμπέ να εύχεται καλή επιτυχία στον Νίκο Αναστασιάδη.

Μετά την αναχώρησή του από το Προεδρικό μαζί με 20μελή αντιπροσωπία του "Γκολ στη Ζωή" επισκέφθηκαν την παιδιατρική και παιδοογκολογική πτέρυγα του Μακάρειου Νοσοκομείου, όπου σε κλίμα συγκίνησης παρέδωσαν χριστουγεννιάτικα δώρα στα μικρά παιδιά. Μάλιστα ξεναγήθηκε και στους χώρους όπου θα ανεγερθεί η πτέρυγα πρώτων βοηθειών του Μακάρειου Νοσοκομείου, η οποία θα χρηματοδοτηθεί από τα έσοδα της εκδήλωσης Football Star Day 2017.

Το ίδιο βράδυ δείπνησε στο εστιατόριο Balcony στη Λευκωσία και την επόμενη μέρα η παρουσία του στη φιλανθρωπική εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος θαυμαστών του, μικρών και μεγάλων, για ένα αυτόγραφο. Λόγω μιας σημαντικής επαγγελματικής υποχρέωσης αναχώρησε από την Κύπρο το ίδιο βράδυ. 

Πηγή: Περιοδικό “OK!”

Tags ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΑΡΕΜΠΕ, Γκολ στη Ζωή, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6008 s (230 Queries.) // Parse time: 0.8792 s // Total time: 3.4800 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X