Νέα κολεξιόν "Downtown Cool" από την Bobbi Brown


Νέα κολεξιόν "Downtown Cool" από την Bobbi Brown

Αποκλειστικά στο Beauty Line Στασικράτους στη Λευκωσία

Όλα τα μάτια σε αυτό - εμπνευσμένα από το μοντέρνο, αβίαστο, downtown στυλ, η Bobbi Brown Cosmetics παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Downtown Cool Collection. Αυτή η συλλογή κομψών, αστικών, chic must-haves σας διευκολύνει να πετύχετε αυτό το done-but-perfectly-undone look. Ξεχάστε τις διακριτικές εμφανίσεις και ανεβάστε την ένταση στα μάτια που έχουν να που πολλά, δίνοντας έμφαση με την signature double-lining τεχνική μας. Είναι εύκολο με τα νέα Long-Wear Gel Eyeliner duos, αφού το κάθε ένα διαθέτει δύο αποχρώσεις που συνδυάζονται τέλεια.

LIMITED EDITION, LONG-WEAR GEL EYELINER DUO

Για πρώτη φορά, το βραβευμένο μας Long-Wear Gel Eyeliner είναι συσκευασμένο σε μια διπλή συσκευασία με 2 αποχρώσεις, για να δημιουργήσετε όποια εμφάνιση θέλετε. Δεν λεκιάζει, δεν ξεθωριάζει και διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ:

 


LIMITED EDITION, DOWNTOWN COOL EYE SHADOW PALETTE


Η απόλυτη παλέτα σκιών με matte αποχρώσεις  που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε βασικά looks προσαρμόζοντας την ένταση που εσείς θέλετε, από διακριτικό μέχρι έντονο – περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείτε για από το πρωί μέχρι το βράδυ.

LIMITED EDITION, CREAM GLOW HIGHLIGHTER

Αποκτήστε την εμφάνιση ενός υγιούς, λαμπερού δέρματος στη στιγμή με το glow-on-the-go highlighter - ένα κρεμώδες illuminator που προσθέτει μια νότα φυσικής λάμψης όπου και αν το εφαρμόσετε.

LIMITED EDITION, DUAL-ENDED ULTRA FINE/ ULTRA PRECISE EYE LINER BRUSH

Το απόλυτο πινέλο για εφαρμογή eyeliner. Διαθέτει δύο από τα best-selling πινέλα μας, σε ένα ευέλικτο εργαλείο που κάνει τη δημιουργία μιας πιο λεπτής γραμμής ακριβείας ευκολότερη από ποτέ. Δημιουργήστε  την ένταση που εσείς θέλετε, από ένα διακριτικό αποτέλεσμα μέχρι ένα τολμηρό, δραματικό look.

LIMITED EDITION, ANGLE EYE SHADOW BRUSH

Αυτό το ειδικά στρογγυλεμένο πινέλο που δημιουργεί γωνία, διευκολύνει την εφαρμογή σκιάς στις κόγχες των ματιών, στις πτυχές και σε όλο το βλέφαρο.

Tags bobbi brown, bobbi brown downtown cool collection, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0093 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0406 s // Total time: 0.0498 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X