Η La Mer παρουσιάζει δυο νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου της συλλογής The Genaissance


Η La Mer παρουσιάζει δυο νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου της συλλογής The Genaissance

Εμπνευσμένα από το ζεστό χρώμα του Crystal Miracle Borth

Τόσο το The Genaissance de la Mer Eye and Expression Cream, όσο και το The Genaissance de la Mer Infused Lotion φυλάσσονται σε αισθησιακά, χρυσαφένια γυάλινα δοχεία, αιχμαλωτίζοντας και τα δυο τις εξαιρετικές φόρμουλες που περιέχουν στο εσωτερικό τους.

GENAISSANCE DE LA MER EYE AND EXPRESSION CREAM

Η πανίσχυρη αποτελεσματικότητα του Genaissance de la Mer, δρα τώρα στις πιο εκφραστικές περιοχές του προσώπου – τα μάτια και τα σημεία έκφρασης, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής γύρω από τα χείλη. Η λεπτόρρευστη υφή του Eye and Expression Cream αναζωογονεί, αναδομεί και επαναφορτίζει την όψη των ευαίσθητων αυτών σημείων της επιδερμίδας. Σε λίγα μόνο λεπτά μετά την εφαρμογή, η αναζωογόνηση ξεκινά. Αμέσως, το πρήξιμο γύρω από τα μάτια φαίνεται να υποχωρεί και σε μόλις δύο εβδομάδες, οι λεπτές γραμμές και σημάδια στρες, κόπωσης και καθημερινότητας αρχίζουν να μειώνονται σταδιακά γύρω από την περιοχή των ματιών. Επίσης, οι ρυτίδες έκφρασης γεμίζουν και το δέρμα φαίνεται πιο ανορθωμένο και σφριγηλό. Το ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ μασάζ, εμπνευσμένο από το σχήμα των μικρών βότσαλων που ξεβράζονται στην ακτή, ενισχύει ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα που προσφέρει το The Eye and Expression Cream. Με το μασάζ γύρω από τα μάτια και τις γραμμές έκφρασης, το δροσιστικό απλικατέρ αυξάνει την εμπειρία του Genaissance.

GENAISSANCE DE LA MER INFUSED LOTION

Η La Mer καινοτομεί, προσθέτοντας στην σειρά μια ισχυρή θρεπτική λοσιόν προετοιμασίας για το δέρμα: το The Genaissance de la Mer Infused Lotion. Δημιουργημένο μέσα από μια πρόσμειξη δύο απροσδόκητων υλικών – το Crystal Miracle Broth και ενυδατικούς παράγοντες - το αποτέλεσμα είναι μια διφασική λοσιόν που περιέχει μη λιπαρό έλαιο, αλλά και κρεμώδη ενυδατικά συστατικά. Όταν αναμιγνύονται οι δύο αυτές φάσεις, δημιουργείται ένα μοναδικό μείγμα με κρεμώδη υφή, το οποίο μόλις απλώνεται στο δέρμα ανακουφίζει προσφέροντας έντονη ενυδάτωση, προκειμένου να λειτουργήσει ως τέλεια βάση για τα οφέλη του Serum Essence. Σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα αποκτά ξανά υγιή, ζωτική εικόνα. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά και η εξωτερική στιβάδα του δέρματος ενισχύεται, κάνοντάς το να φαίνεται πιο σφριγηλό. Η αίσθηση είναι λεία και μεταξένια, ενώ με την πάροδο του χρόνου, οι ρυτίδες μειώνονται.

GENAISSANCE DE LA MER SERUM ESSENCE

Το υφιστάμενο προϊόν στην σειρά, Serum Essence λανσαρίστηκε το 2015 και επιταχύνει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος. Οι γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται και εμφανίζονται πιο ομαλές, ενώ η υφή του δέρματος είναι ορατά πιο απαλή και βελούδινη. Το φυσικό κολλαγόνο και η ελαστίνη εμπλουτίζονται, οι πόροι επαναπροσδιορίζονται, και η ασπίδα του δέρματος ενισχύεται και δυναμώνει. Με την πάροδο του χρόνου, η αναζωογόνηση γίνεται πραγματικότητα, καθώς το δέρμα ξαναγεννιέται.

Tags GENAISSANCE DE LA MER, la mer, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5986 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3516 s // Total time: 2.9503 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X