10 επώνυμοι Κύπριοι μας αποκαλύπτουν τι "τρελό" έχουν κάνει Παραμονή Πρωτοχρονιάς


10 επώνυμοι Κύπριοι μας αποκαλύπτουν τι "τρελό" έχουν κάνει Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Διαβάστε τι μας είπαν...

Μάρσια Θρασυβούλου

Οργανωθήκαμε δυο μέρες πριν μαζί με την παρέα μου και κανονίσαμε να πάμε Παρίσι… Ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι που κατέληξε να είναι από τις ομορφότερες ρεβεγιόν που έχω περάσει.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι ακραίο, αλλά τα πιο τρελά πράγματα τα έκανα όταν ήμουν μικρή και έβγαινα με την παρέα μου πρωτοχρονιά μέχρι το πρωί.

Νικόλας Ιωαννίδης

Το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν πριν από λίγα χρόνια όπου αποφάσισα να μην πάω δουλειά και κοιμήθηκα από τις 23:00 το βράδυ. Αυτά για μένα από τις Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Κάτια Θεοδότου

Θυμάμαι έντονα μια Παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου ήμουν σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας με τους γονείς μου… Στην μέση της βραδιά είχαμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από υπερφόρτιση! Και εκεί το πήρα πάνω μου… Κάθισα στο πιάνο που υπήρχε στην αίθουσα και δημιούργησα την πιο αυθόρμητη χορωδία με όλο τον κόσμο να τραγουδά μέχρι να έρθει πίσω το ρεύμα! Ήμουν τότε δεκαοκτώ χρονών.

Μελίνα Διονυσίου

Το πιο τρελό πράγμα που έκανα Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι στους εορτασμούς του millenium το 2000 στο Λονδίνο όταν στάθηκα από τις 9.00 το βράδυ κατά μήκος του ποταμού Τάμεση σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν για να δω το wall of fire και τα πυροτεχνήματα.

Βαλεντίνα Τσίγκη

Να ταξιδέψουμε Παραμονή Πρωτοχρονιά στο Λονδίνο για πάρτυ που διοργάνωνε φιλικό μας πρόσωπο.

Λουϊζα Φιλίππου

Βρισκόμασταν στο ταξίδι του μέλιτος όπου κάναμε το γύρω της Καραϊβικής… Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ήμασταν στην Jamaica και υποδεχθήκαμε το νέο χρόνο με ένα pajama party σε παραλία! Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό και μοναδικό.

Ρηγίνος Χριστοφόρου

Ίσως όχι το πιο τρελό πράγμα αλλά το πιο ενδιαφέρον… Ήταν να ταξιδέψω την ώρα της αλλαγής του χρόνου! Ήταν πραγματικά μια εμπειρία που άξιζε να περάσω.

Χριστίνα Δημητρίου

Ήμουν στο highway Λάρνακα - Λευκωσίας λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και δόξα τον Θεό 11:58 έφτασα για την αλλαγή του χρόνου!!!

Άννα Φάκα

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς που ήμουν καλεσμένη σε ρεβεγιόν και δεν αποφάσιζα τι να φορέσω με αποτέλεσμα να αλλάξω τον χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο.

Tags χριστουγεννα 2017, χριστουγεννα 2018, ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3539 s (232 Queries.) // Parse time: 0.4118 s // Total time: 2.7657 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X