Μπράβο Μάριε! Η συγκινητική πράξη του Πρίαμου που λύγισε τους πάντες


Μπράβο Μάριε! Η συγκινητική πράξη του Πρίαμου που λύγισε τους πάντες

Επέστρεψε δίπλα στον Λάμπρο στο Ισραήλ ντυμένος Άγιος Βασίλης

Συγκίνηση προκαλεί η πράξη του Μάριου Πρίαμου ο οποίος όπως διαβάζουμε στο Alphanewslive, επέστρεψε και πάλι στο Ισραήλ ντυμένος Άγιος Βασίλης για να συναντήσει το μικρό Λάμπρο. Την έκπληξη όπως διαβάζουμε οργάνωσαν εδώ και μέρες ο Μάριος Πρίαμος μαζί με τους γονείς του Λάμπρου, Παντελή και Χριστίνα, και σήμερα το πρωί έγινε πράξη. Γύρω στις 10 το πρωί λοιπόν, ο Μάριος βρέθηκε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται τα τελευταία 6 χρόνια ο μικρός Λάμπρος, και σε ρόλο Άι Βασίλη μπήκε στο δωμάτιο και του έκανε τη μεγαλύτερη εκπληξη που θα μπορούσε να του κάνει κάποιος για τα φετινά Χριστούγεννα.

Όταν ο Μάριος Πρίαμος έφτασε στο δωμάτιο, ο Λάμπρος δεν ήταν εκεί κι έτσι κρύφτηκε στο μπάνιο. Όταν επέστρεψε μαζί με την μητέρα του, ο Μάριος άνοιξε την πόρτα κι εμφανίστηκε μπροστά του τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. "Όταν τον είδε μπροστά του τα έχασε, έπαθε σοκ. Τον κατάλαβε κατευθείαν, ότι είναι ο Μάριος Πρίαμος, αλλά ήταν τόσο σοκαρισμένος που δεν μπορούσε να μιλήσει. Είναι 6 χρονών και δεν τον είδα πότε ξανά τόσο σοκαρισμένο, όσο τις δύο φορές που ήρθε να τον δει ο Μάριος", μας είπε η μητέρα του, Χριστίνα, χαρακτηριστικά.

Ο Μάριος εκτός από τα δικά του δώρα στον Λάμπρο, πήρε μαζί του και εκείνα που έστειλαν φίλοι και συγγενείς του μικρού, καθώς και δώρα από παιδάκια από διάφορα σχολεία της Κύπρου. Συγκινητικές ήταν επίσης και οι κάρτες που του έστειλαν τα συνομίληκα παιδάκια που γνωρίζουν την μάχη που δίνει ο Λάμπρος μας καθημερινά, που ήταν γεμάτες με τις ευχές και την αγάπη τους.

Ωστόσο, ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε στον μικρό ένα αρκουδάκι που έφτιαξε μόνο του ένα παιδάκι και του το έστειλε. Όταν του εξήγησαν μάλιστα πως ήταν φτιαγμένο από ένα άλλο παιδάκι μόνο για εκείνον, το αγάπησε κατευθείαν, όπως μας είπε η μητέρα του.

Όταν τελείωσαν με τα δώρα του Λάμπρου, ο Μάριος Πρίαμος πήρε τον μικρό αγκαλιά και μοίρασαν σοκολατάκια και στα υπόλοιπα παιδάκια του νοσοκομείου, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τους φτιάξει έστω και λίγο την μέρα τους, και να τους την κάνει πιο φωτεινή και όμορφη ενώ όπως είδαμε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκαναν και μία βόλτα στο Ισραήλ. 

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε χίλια μπράβο στον Μάριο καθώς δείχνει με αυτή την πράξη για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του. 

Tags μάριος πριαμος, λαμπρος καλλενος, Ισραηλ, ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, χριστουγεννα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2513 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3922 s // Total time: 2.6435 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X