Αυτά είναι τα πρόσωπα που απασχόλησαν τις lifestyle στήλες των κυπριακών media το 2017


Αυτά είναι τα πρόσωπα που απασχόλησαν τις lifestyle στήλες των κυπριακών media το 2017

Για ποιους πρόκειται 

Πολλά ήταν τα πρόσωπα που απασχόλησαν την ιστοσελίδα ilovestylecom κατά τη διάρκεια του 2017. Άλλα για την επαγγελματική τους πορεία, άλλα για χαρμόσυνα γεγονότα άλλα για δυσάρεστα και άλλα για την προσωπική τους ζωή. Ας δούμε ποιοι εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz ήταν αυτοί που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον κοινού και δημοσιογράφων.

Μάριος Πρίαμος
Αναμφίβολα το “Survivor” ήταν το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς που μας αποχαιρετά. Και ανάμεσα στους παίκτες που έγιναν αντικείμενο λατρείας από το κοινό και κυρίως τα μικρά παιδιά ο δικός μας ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος που είδε φυσικά τις μετοχές του στο χώρο της showbiz να ανεβαίνουν καθώς ο ίδιος κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Πλέον τον “τρελό Κύπριο” θα μπορούμε να τον απολαμβάνουμε στο Ράδιο Πρώτο ως σχολιαστή του νέου κύκλου του “Survivor” στην απογευματινή εκπομπή του Ζαχαρία Φιλιππίδη και της Μαρίας Κάνθερ ενώ θα αναλάβει και εβδομαδιαία εκπομπή.

Χριστιάνα Αριστοτέλους
Μια χρονιά που για την παρουσιάστρια ήταν μία από τις πιο σημαντικές για την προσωπική της ζωή αφού τον περασμένο Ιούνιο την είδαμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλάι του άντρα της ζωής της. Γιώργου Εφραίμ ενώ τον περασμένο Οκτώβριο καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα της Μελίνα. Η ίδια αν και απουσίαζε περίπου δύο μήνες από την εκπομπής της εντούτοις τα ποσοστά της διατηρήθηκαν υψηλά με την φετινή σεζόν να θεωρείται ιδιαίτερα πετυχημένη για την παρουσιάστρια και τηλεοπτικά.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου
Το πρόσωπο που κατά την περσινή σεζόν κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης στο Tvone πήρε φέτος το πράσινο φως για να συνεχίσει στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Στην αρχή μόλις της τηλεοπτικής περιόδου κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή της ώρας της εκπομπής και αυτή η απόφαση βγήκε απόλυτα σωστή αφού τα νούμερα της εκπομπής αυξήθηκαν σημαντικά. Η ίδια ανέλαβε ακόμη μία φορά την παρουσίαση του Star Κύπρος 2017 ενώ ακούγεται ότι η ίδια θα αναλάβει και την παρουσίαση του “Dansing for you” που θα επανέλθει στις οθόνες μας.

Λουκάς Φουρλάς
Μετά από 22 χρόνια ο παρουσιαστής εγκατέλειψε τις τηλεοπτικές οθόνες και ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο πρώην παρουσιαστής έζησε αυτό το χρόνο και την μεγάλη απώλεια της κορούλας του η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο.

Νικόλας Ιωαννίδης
Το πρόσωπο που για μία περίοδο εμφανιζόταν για εφτά μέρες στην τηλεόραση. Ο ίδιος παραμένει για ακόμη σεζόν στον πάνελ της απογευματινής εκπομπής του Tvone δίπλα από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, για ακόμη μία φορά τον είδαμε σε ρόλο κριτή στα κυπριακά καλλιστεία ενώ έκανε και το ντεμπούτο του στην παρουσίαση αναλαμβάνοντας κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής “Αλλάζω”. Η ατάκα του σε ένα από τα πρώτα επεισόδια της εκπομπής “Όχι τώρα, όχι τώρα” έχει καταφέρει να γίνει viral.

Χριστίνα Παυλίδου
Αυτή τη σεζόν είδαμε τη μεγάλη επιστροφή στο ΣΙΓΜΑ της αγαπημένης ηθοποιού η οποία ήταν η νέα είσοδος στη σειρά εποχής του καναλιού “Γαλάτεια”. Η ίδια ανέλαβε ένα ιντριγκαδόρικο ρόλο με την ενσωμάτωση της στο καστ της σειράς να θεωρείται ως ένα ακόμη μεγάλο χαρτί της επιτυχημένης σειράς που κάθε απόγευμα σπάει τα μηχανάκια της AGB.

Αιμίλια Κενεβέζου
Η μεγάλη επιστροφή της παρουσιάστριας στα κεντρικά δελτία ειδήσεων έγινε μέσα από τον Alpha Κύπρου αν και τα δημοσιεύματα ήθελαν την Αιμιλία Κενεβέζου να επιστρέφει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον αφού η λήξη της συνεργασίας τους πριν από μερικά χρόνια δεν έγινε με τις καλύτερες συνθήκες. Τελικά η ίδια επέλεξε η μεγάλη επιστροφή να γίνει μέσα από το νεοσύστατο κυπριακό κανάλι.

Μαρία Κορτζιά
Ήταν η έκπληξη της περασμένης σεζόν αφού είχε καταφέρει να έχει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση, δική της ραδιοφωνική εκπομπή, να είναι στο backstage των καλλιστείων και να έχει δικό της προσωπικό blog. Ωστόσο η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει την πετυχημένη πλέον πορεία της στα κυπριακά media και να ακολουθήσει το περασμένο καλοκαίρι τον αρραβωνιαστικό της Πιέρο Σωτηρίου – της έκανε πρόταση γάμου στις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές- στην Κοπεγχάγη, όπου πήρε μεταγραφή. Πλέον η ίδια διατηρεί ένα πετυχημένο blog στην ιστοσελίδα μας, ilovestyle.com.

Άντρη Καραντώνη
Επιτυχημένη θεωρείται η φετινή χρονιά για την παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ αφού κατάφερε να αναλάβει την εκπομπή “Παραδοσιακή Βραδιά” που μας κρατά συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου και να λάβει τις καλύτερες κριτικές ενώ τα νούμερα τηλεθέασης να παραμένουν υψηλά κατατάσσοντας την εκπομπή σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της κυπριακής τηλεόρασης.

Γωγώ Αλεξανδρινού
Μια επιτυχημένη περσινή τηλεοπτική σεζόν η οποία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αφού η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο καλωσόρισε στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα της, τη μικρή Χριστίνα που ήρθε όπως είπε και η ίδια να ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία. Η ίδια αναμένεται τον Ιανουάριο να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Κωνστάντια Δημητριάδου
Το νέο πρόσωπο που είδαμε φέτος στην απογευματινή ζώνη της κυπριακής τηλεόρασης και που κέντρισε το ενδιαφέρον κοινού και media. Την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή “Γυναικεία Υπόθεση” του ΡΙΚ με τις ενδυματολογικές επιλογές της αλλά και την προσωπικότητά της να είναι εκείνα που εντυπωσιάζουν και που έκαναν την Κωνστάντια Δημητριάδου να ξεχωρίζει στο τηλεοπτικό κοινό.

Τάσος Ευαγγέλου
Ένας από τους δύο συνεργάτες της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην απογευματινή εκπομπή του Tvone (μαζί με τη Χριστιάνα Αντωνίαου) που αποφάσισε να μην την ακολουθήσει όταν εκείνη πήρα μεταγραφή στον Alpha Κύπρου. Ωστόσο ένα χρόνο μετά εντάχθηκε στην ομάδα της εκπομπής “Mε αγάπη Χριστιάνα” καθώς κάποιες αποφάσεις του Tvone τον οδήγησαν στο να δώσει παραίτηση λίγο πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, και ενώ ήδη είχε αρχίσει τις συσκέψεις με την εκπομπή “Όλα για Σένα” και να ενταχθεί τελικά στην απέναντι εκπομπή και να δουλέψει και πάλι με παλιούς του συνεργάτες. 

Tags πρόσωπα, τηλεοπτικη σεζον 2017, 2017, 2018, media, διασημοι, χριστουγεννα, πρωτοχρονια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3185 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3774 s // Total time: 3.6960 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X