Έρωτας με την πρώτη… μπουκιά!


Έρωτας με την πρώτη… μπουκιά!

Το C House Lounge Café φιλοξενεί για πρώτη φορά στη Λευκωσία εβδομάδα σοκολάτας μεταξύ 12 και 17 Φεβρουαρίου με ειδικό μενού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι guest σεφ του C House Lounge Café, Χαράλαμπος Αντωνίου, Στέφανος Χρυσάνθου και Αντώνης Χαραλάμπους, έχουν ετοιμάσει ένα πρωτοποριακό μενού με μοναδικά ορεκτικά και κυρίως πιάτα τα οποία έχουν ως βάση τη σοκολάτα, με επιρροές από τη Γαλλική και τη Βελγική κουζίνα, χώρες όπου η σοκολατοδημιουργία είναι αναγνωρισμένη τέχνη. Τα πιάτα με βάση τη σοκολάτα θα εμπλουτίσουν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και το πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ του C House Lounge Café.

Chocolate shows
Οι δημιουργοί πιάνουν δουλειά καθημερινά στις 17:30 και έως τις 20:30, με μοναδικά chocolate shows, ετοιμάζουν μπροστά στο κοινό εντυπωσιακές σοκολατοδημιουργίες (τρούφες, πραλίνες κ.α.) στον ειδικά διαμορφωμένο πάγκο εργασίας, ενώ τις επιλογές πολλαπλασιάζει το μπουφέ με τα εκλεκτά Petit Fours. Το ταξίδι στον γλυκό κόσμο της σοκολάτας δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει σοκολατένια σιντριβάνια εκλεκτής, εισαγόμενης σοκολάτας γάλακτος και μαύρης σοκολάτας, μαζί με τα απαραίτητα, πρώτης ποιότητας συνοδευτικά - marshmallows, φρέσκα φρούτα και μπισκότα. Κάθε μέρα, μετά τις 20:30 θα προσφέρονται σοκολάτες πολυτελείας French Luxury Chocolate selection by Maxim's De Paris, συντροφιά με αφρώδη ιταλικά κρασιά και σαμπάνια Ruinart 1729, σε συνεργασία με την γνωστή κάβα La Maison Du Vin.

Μενού για ερωτευμένους
Ειδικά για το δείπνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το C House Lounge Café έχει σχεδιάσει μια ρομαντική βραδιά και ειδικό μενού που θα σερβίρεται υπό τους ήχους του ηλεκτρικού σαξόφωνου. Το μενού θα αποτελείται από τέσσερα πιάτα και περιλαμβάνει ένα πλούσιο μπουφέ ορεκτικών, συμπεριλαμβανόμενων λατρεμένων makimono  και όχι μόνο… Η εμπειρία συνεχίζεται με σούπα από αστακό. Το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει γεμιστές  γαρίδες, τυλιγμένες σε κανταΐφι, και γεμιστό ψαρονέφρι συνδυασμένα με σάλτσα από φρούτα του πάθους και πικάντικη σάλτσα βελγικής σοκολάτας, ενώ το επιδόρπιο περιλαμβάνει ζωντανή παράσταση με ποικίλες σοκολατοδημιουργίες από τον γνωστό ζαχαροπλάστη Αντώνη Χαραλάμπους. 

Info: τηλ 22269600

Tags C House Lounge Cafe, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0777 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2349 s // Total time: 2.3126 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X