Οι φωτογραφίες επώνυμων Κυπρίων το 2017 στο instagram με τα περισσότερα likes


Οι φωτογραφίες επώνυμων Κυπρίων το 2017 στο instagram με τα περισσότερα likes

Οι λογαριασμοί που αγαπούν οι Κύπριοι

Το instagram έχει εξελιχθεί στο αγαπημένο κοινωνικό δίκτυο όλων και αυτό είναι γεγονός. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2017 ψάξαμε σε αγαπημένους δικούς σας λογαριασμούς επώνυμων Κύπριων με χιλιάδες followers και βρήκαμε τη φωτογραφία που απέσπασε τα περισσότερα likes.

Άντρη Καραντώνη

Η παρουσιαστρία της "Παραδοσιακής Βραδιάς" του ΣΙΓΜΑ είδε το το 2017 τα επαγγελαμτικά της να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο αναλαμβάνοντας την πετυχημένη εκπομπή ενώ συνεχίζει με την ίδια επιτυχία στο ράδιο Super. Ωστόσο ο πρωταριχικό ρόλος της και ο πιο σημαντικός είναι αυτός της μανούλας για αυτό και η φωτογραφία της που απέσαπσε τα περισσότερα likes από τους σχεδόν 55 χιλιάδες followers της είναι αυτή που τη βλεπούμε να είναι ντυμένη το ίδιο με την μικρή Αργυρώ σε μία καλοκαιρινή εξόρμησή τους.  

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Με περισσότερους από 78 χιλιάδες followers η φωτογραφία που απέσπασε τα περισσότερα likes είναι αυτή που τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα από το Μάριο Πρίαμο μετά από την αποκλειστική συνέντευξη που του πήρε για την εκπομπή της "Όλα για Σένα". 

Στέφανος Μιχαήλ

Το 2017 ο κούκλος Κύπριος ηθοποιός είδε το 2017 τις μετοχές του στην τηλεόραση να ανεβαίνουν καθώς πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς. Μαζί είδε και τις μετοχές του στο instagram να ανεβαίνουν αφού πλέον μετρά 200 χιλιάδες followers. Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο λογαρισαμό του είναι λοιπόν αυτή που ποζάρει μαζί με την τηλεοπτική του μητέρα, Ελίνα Ακριτίδου. 

Άντρεα Κυριάκου

Με κάτι περισσότερο από 66 χιλιάδες followers το πανέμορφο μοντέλο έχει καταφέρει να έχει ένα από τα πιο "ισχυρά" accounts στα social media. Η φωτογραφία που ανέβασε το 2017 και απέσπασε τα περισσότερα likes είναι αυτή που τη δείχνει απόλυτα ευτυχισμένη κατά τη διάρκεια του honeymoon της στις Κάννες και κρατά το χέρι του άντρα της ζωής της Γιώργου Μερκή. 

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Το instagram είναι ένα μέσο που της αρέσει καθώς πολύ συχνά τη βλέπουμε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό που μετρά πάνω από 69 χιλιάδες followers. H ίδια λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία για το πιο όμορφο γεγονός που της συνέβη στη ζωή της το 2017, η γέννηση της μικρής της κορούλας της Μελίνας. Η φωτογραφία λοιπόν που απέσπασε τα περισσότερα likes είναι αυτή που τη δείχνει με τις πιτζάμες να κάνει βόλτα στη γειτονιά με το παιδικό καροτσάκι. 

Μαρία Κορτζιά

Η φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, της blogger του ilovestyle.com που μετρά κάτι περισσότερο από 33 χιλιάδες followers, που κατάφερε να πάρει τα περισσότερα likes είναι αυτή που τη δείχνει να δίνει ένα τρυφερό φιλί στο σύντροφό της Πιέρο Σωτήριου, μετά από αγώνα που είχε η ομάδα του στην Κοπεγχάγη. 

Ramona Filip Τορναρίτη

Μπορεί να θεωρηθεί και βασίλισσα του instagram στην Κύπρο καθώς τη γνωστή σχεδιάστρια ακολουθούν στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης περισσότεροι από 155 χιλιάδες. Η πιο κάτω φωτογραφία της είναι αυτή που απέσπασε τα περισσότερα likes το 2017.

Αντρέας Γεωργίου

Με περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης δίκαια θεωρείται ο βασιλιάς του instagram ανάμεσα στους Κύπριους επωνύμους. Η φωτογραφία λοιπόν που απέσπασε τα περισσότερα likes από τους διαδικτυακούς του φίλους για τη χρονιά που αποχαιρετάμε σε λίγες μέρες είναι αυτή που ποζάρει με την τηλεοπτική του κόρη και κόρη του αδερφού του κάνοντας γκριμάστες στο φωτογραφικό φακό.

Βαρβάρα Λάρμου

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει καταφέρει να είναι αρκετά δημοφιλής και στα social media καθώς στο instagram την ακολουθούν περισσότεροι από 117 χιλιάδες followers. Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes για το 2017 της Κύπριας ηθοποιού είναι αυτή που τη δείχνει με τον τηλεοπτικό της πατέρα στο "Μπρούσκο".  

Χριστίνα Δημητρίου

Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο λογαριασμό της ενημερώνοντας τους περισσότερους από 30 χιλιάδες followers της για την καθημερινότητα και τις αγαπημένες της συνήθειες. Πιο κάτω είναι η φωτογραφία της ραδιοφωνικής παραγωγού του Super Fm που απέσπασε τα περισσότερα likes κατά τη διάρκεια του 2017 που τη δείχνει να ποζάρει μαζί με την αδερφή της Στέλλα Δημητρίου. 

Tags χριστουγεννα 2017, 2017, 2016, περισσότερα Likes, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, instagram


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7949 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3246 s // Total time: 2.1195 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X