Επιτέλους! Η Δούκισσα Νομικού τρεις μήνες πριν γίνει μανούλα μίλησε στις κάμερες


Επιτέλους! Η Δούκισσα Νομικού τρεις μήνες πριν γίνει μανούλα μίλησε στις κάμερες

Μιλάει πρώτη φορά και δηλώνει ενθουσιασμένη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης τρεις μήνες θα γίνουν γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μέχρι και χθες δεν την είχαμε δει πουθενά να μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνης της καθώς η παρουσιάστρια κρατά το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Δείτε πόσο φούσκωσε η κοιλίτσα της και τι έκανε πρώτη φορά στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πριν μερικές μέρες και μετά από αρκετό καιρό έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, σε παρουσίαση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στην οποία είναι πρέσβειρα και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" για την εγκυμοσύνη της, αλλά και το μητρικό ένστικτο, που της έχει ήδη ξυπνήσει.

Διαβάστε επίσης: Το υπέροχο και πρωτότυπο δώρο που θα κάνει η Δούκισσα Νομικού στο σύζυγό της για τα Χριστούγεννα!

"Νιώθω πολύ ευλογημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και σε τέτοιες μέρες γιορτινές εύχομαι σε όλο τον κόσμο να χαμογελάει, να πετυχαίνει όλα όσα ονειρεύεται, να είναι δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάει. Μόνο αγάπη, αυτό εύχομαι σε όλους" δήλωσε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια και συνέχισε "Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη, όπως νομίζω κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος που ζει αυτό το θαύμα, γιατί όλο αυτό είναι ένα θαύμα".

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε και αν έχει φόβους ότι δεν θα τα καταφέρει: "Όχι, έχω απερίγραπτη χαρά και ανυπομονησία να γνωρίσω κάποιο πλασματάκι. Έχει ξυπνήσει ήδη κάποιο ένστικτο μέσα μου που για κάποιο λόγο με καθησυχάζει και με κάνει να νιώθω σίγουρη ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά".

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το tlife.gr:

 

Tags δουκισσα νομικου, δημητρης θεοδωριδης, εγκυος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0072 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0278 s // Total time: 0.0350 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X